HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.09.12 12:34 Frissítve: 2015.03.16 03:03

Kispesti drukkerek megfenyegették Hemingwayt, megrongálták a székét

A Honvéd-szurkolók egy csoportja, a Kispesti Anonim Mozgalom közleményben tiltakozik a Honvéd tulajdonosának, George F. Hemingwaynek a döntése ellen, miután a héten bejelentett UEFA-büntetés hatására bezáratták az ultrák szektorát. A drukkerek megrongálták a sportvezető székét a Bozsik-stadion VIP-szektorában, és burkolt fenyegetést fogalmaztak meg. George F. Hemingway megkeresésünkre reagált a szurkolók lépésére, elmondta, éppen az ilyen magatartás miatt született meg a döntés a szektorbezárásról.

A szurkolók üzentek Hemingwaynek

A kispesti drukkerek, a Kispesti Anonim Mozgalom nevében a szerkesztőségünkbe is eljuttatott közleményükben kifejtik, nem értenek egyet az UEFA-büntetés jogosságával, és az emiatti tulajdonosi döntéssel, a szektorbezárással, és burkoltan megfenyegették a klub első emberét, George F. Hemingwayt, a stadionban található székét pedig megrongálták.

A kispesti tulajdonos nem ijed meg a drukkerektől (Fotó: NS-archív)

„A Kispesti Anonim Mozgalom az alábbi intézkedéseket vezeti be:

1. A mozgalom további intézkedésig megszünteti Hemingway Úr ülőhelyét a Bozsik Stadionban (VIP-szektor).

2. Hemingway úr privát életére, klubigazgatói tevékenységére szigorúbb biztonsági ellenőrzést vezetünk be. Minden olyan megnyilvánulás, amely indokolatlanul sérti a szurkolók érdekeit, azonnali, határozott intézkedést von maga után" – fogalmaznak közleményükben a szurkolók.

Megkeresésünkre George F. Hemingway reagált a drukkerek lépésére.

„Nem szoktam megijedni. Nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani ennek a szurkolói lépésnek. A stadionokban rendnek kell lennie. A drukkerek lépése jellemző arra a csoportra, amelyiket mi nem szívesen látunk a stadionban. Ezek az emberek azok, akik miatt nem lehet családbarát stadionokat csinálni. Vannak klubok, amelyek semmit sem lépnek, így elsők között kell lennem ebben a harcban, de még egyszer hangsúlyozom, a stadionban rendnek kell lennie" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a sportvezető.

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.