Kispesti drukkerek megfenyegették Hemingwayt, megrongálták a székét

Vágólapra másolva!
2013.09.12. 12:34
null
A szurkolók üzentek Hemingwaynek
A Honvéd-szurkolók egy csoportja, a Kispesti Anonim Mozgalom közleményben tiltakozik a Honvéd tulajdonosának, George F. Hemingwaynek a döntése ellen, miután a héten bejelentett UEFA-büntetés hatására bezáratták az ultrák szektorát. A drukkerek megrongálták a sportvezető székét a Bozsik-stadion VIP-szektorában, és burkolt fenyegetést fogalmaztak meg. George F. Hemingway megkeresésünkre reagált a szurkolók lépésére, elmondta, éppen az ilyen magatartás miatt született meg a döntés a szektorbezárásról.

A kispesti drukkerek, a Kispesti Anonim Mozgalom nevében a szerkesztőségünkbe is eljuttatott közleményükben kifejtik, nem értenek egyet az UEFA-büntetés jogosságával, és az emiatti tulajdonosi döntéssel, a szektorbezárással, és burkoltan megfenyegették a klub első emberét, George F. Hemingwayt, a stadionban található székét pedig megrongálták.

A kispesti tulajdonos nem ijed meg a drukkerektől (Fotó: NS-archív)
A kispesti tulajdonos nem ijed meg a drukkerektől (Fotó: NS-archív)

„A Kispesti Anonim Mozgalom az alábbi intézkedéseket vezeti be:

1. A mozgalom további intézkedésig megszünteti Hemingway Úr ülőhelyét a Bozsik Stadionban (VIP-szektor).

2. Hemingway úr privát életére, klubigazgatói tevékenységére szigorúbb biztonsági ellenőrzést vezetünk be. Minden olyan megnyilvánulás, amely indokolatlanul sérti a szurkolók érdekeit, azonnali, határozott intézkedést von maga után" – fogalmaznak közleményükben a szurkolók.

Megkeresésünkre George F. Hemingway reagált a drukkerek lépésére.

„Nem szoktam megijedni. Nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani ennek a szurkolói lépésnek. A stadionokban rendnek kell lennie. A drukkerek lépése jellemző arra a csoportra, amelyiket mi nem szívesen látunk a stadionban. Ezek az emberek azok, akik miatt nem lehet családbarát stadionokat csinálni. Vannak klubok, amelyek semmit sem lépnek, így elsők között kell lennem ebben a harcban, de még egyszer hangsúlyozom, a stadionban rendnek kell lennie" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a sportvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik