Kecskemét: Lambulics visszavonul, Szivics gondokkal küzd

Vágólapra másolva!
2010.10.26. 22:18
Címkék
A Kecskemét NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a holnapi Magyar Kupa meccs előtt nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának, nyilatkozatában beszélt a montenegrói Mladen Lambulicsról is, akit a Videoton elleni hétvégi 4–2-es vereség után nagyon sokan kritizáltak, amiért André Alves többször is becsapta őt.

„Nem fényes a helyzet, az biztos. Gyagya, Balogh, Némedi és Tököli sérülése miatt nem játszhat holnap. Lambulicsra sem számíthatok, miután tegnap úgy döntött, befejezi pályafutását. Bár ez még nem hivatalos, de ő el sem utazott velünk" – nyilatkozta a KTE hivatalos honlapjának Tomiszlav Szivics.

„Ha mindez még nem lenne elég, mára lebetegedett Mohl Dávid is, így gyakorlatilag a teljes védelmünk kidőlt. Ebben a helyzetben hátul az Alempijevics, Bagi, Urbán, Farkas négyessel állunk ki. Az biztos, hogy ilyen nehéz helyzetben még nem voltunk. Ettől függetlenül bízom a pályára lépő játékosokban, és hogy sikerül hoznunk a továbbjutást" – mondta a szakvezető. A kecskemétiek holnap a Tiszakanyár SE ellen lépnek pályára idegenben a Magyar Kupa 4. fordulójában.

A 38 éves Lambulics a Nemzeti Sport kérdésére nem cáfolta a visszavonulásáról szóló hírt, de egyelőre bővebben nem is kívánta kommentálni.

A TÉMÁRÓL OLVASHAT A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN IS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik