Kaposvár: két kapus hosszabbít, Oláhval szóban megegyeztek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 16:01
A Kaposvár NB I-es labdarúgócsapata két kapusnak, a 36 éves Posza Zsoltnak és a 19 esztendős Rusák Edvárdnak meghosszabbította a szerződését, míg a csatár Oláh Lóránttal szóban egyeztek meg a vezetők.

A Kaposvár ügyvezetője, Illés János a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, Posza Zsolt egy, a saját nevelésű Rusák Edvárd pedig három évvel hosszabbított szerződést a somogyi klubbal.

A szintén lejáró szerződésű Oláh Lóránttal egy ideje már egyeztetések folynak a hosszabbításról. A 33 éves csatár még nem írt alá, de szóban megszületett az egyezség, és vélhetően a jövő héten kötelezheti el magát hivatalosan is.

A Kaposvárral kapcsolatos információ, hogy a klubnál meglepetten fogadták korábbi hírünket, mely szerint a horvát Nikola Safaric a szlovén élvonalban újonc Zavrchoz igazol. Illés János ugyanis korábban szóban megegyezett a középpályással kontraktusa meghosszabbításáról, igaz, még nem írt alá. A jelek szerint a Kaposvárhoz nem is fog, a 32 éves játékos szerződtetését ugyanis már bejelentette a szlovén csapat hivatalos honlapja.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat:Lubos Hajdúch (szlovák, Puskás Akadémia FC), Nikola Safaric (horvát, Zavrc – Szlovénia), Zámbó Bence (Győri ETO, kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek: Burucz Barna (Csákvári TK)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik