Kaposvár: német és belga megfigyelők is látták Milan Pericset

Vágólapra másolva!
2011.11.30. 00:24
Címkék
A Kaposvár NB I-es labdarúgócsapatának egyik legértékesebb labdarúgója a szerb Milan Perics, aki 11 találatával vezeti a somogyiak házi góllövőlistáját. A csatárt több meccsen is látták külföldi megfigyelők, így nem kizárt, hogy már télen klubot vált.

„Milan Perics remek őszi idényt zárt, így nem meglepő, hogy vannak iránta érdeklődők. Többször látták már játszani német és belga csapatok megfigyelői” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a 25 éves szerb támadó menedzsere, Filipovics Vladan.

A játékosügynök hangsúlyozta, elsősorban külföldi lehetőségben gondolkodnak, de az sem zárható ki, hogy esetleg az NB I-en belül vált csapatot Perics.

„Megfelelő ajánlat esetén a Kaposvár minden bizonnyal hajlandó lenne tárgyalni a csatár eladásáról, akit még másfél éves megállapodás köt a somogyiakhoz. Az persze egy másik kérdés, hogy mit nevezhetünk megfelelő ajánlatnak” – fogalmazott Filipovics, aki szerint a gazdasági válság következtében a legtöbb klub sokkal kevesebbért tud új játékosokat vásárolni, mint mondjuk néhány évvel korábban, így kérdés, hogy egy a magyar élvonalban edződő játékosért mennyit lennének hajlandóak áldozni a nyugati kérők.

Perics egyébiránt a nyáron már közel állt ahhoz, hogy a spanyol másodosztályba szerződjön, de a Gimnástic Tarragonával végül nem sikerült megegyezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik