Kaposvár: ismét műtét várhat a csapatkapitányra

Vágólapra másolva!
2013.05.26. 09:05
Felettébb balszerencsés labdarúgó Hegedűs Dávid, a Kaposvári Rákóczi csapatkapitánya. Korábban a térdszalagjaival voltak gondok, most pedig úgy tűnik, hogy ismét műtét vár a 27 esztendős labdarúgóra.

„Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ezúttal nem a térdem sérült meg" – igyekezett optimistán fogalmazni a hátvéd. A szombati bajnoki 55. percében történt, hogy Hegedűs Dávid egyszerre ugrott fel a labdáért a paksi Eppel Mártonnal, s olyan balszerencsésen ért földet, hogy megsérült a kulcscsontja. Rögtön látszott, hogy nagy a baj, a földön elterülő játékos rögvest segítséget kért, aztán jött a mentő, amely a helyi kórházba szállította kivizsgálásra. A csapatkapitány a mérkőzés lefújása után egy órával még visszatért a stadionba, ám csupán azért, hogy a barátnője segítségével összecsomagolja a személyes holmiját.A szombati bajnoki 55. percében történt, hogy Hegedűs Dávid egyszerre ugrott fel a labdáért a paksi Eppel Mártonnal, s olyan balszerencsésen ért földet, hogy megsérült a kulcscsontja. Rögtön látszott, hogy nagy a baj, a földön elterülő játékos rögvest segítséget kért, aztán jött a mentő, amely a helyi kórházba szállította kivizsgálásra. A csapatkapitány a mérkőzés lefújása után egy órával még visszatért a stadionba, ám csupán azért, hogy a barátnője segítségével összecsomagolja a személyes holmiját.

„Nem okolok senkit, vétlen és véletlen eset volt, egy szimpla baleset – emlékezett vissza a védő. – Sajnos nagyon rosszul fogtam talajt. A kulcscsontom kiugrott a helyéről, s azon nyomban óriási fájdalmat éreztem. Rögzítették a karom, majd azt mondták az orvosok, hétfőn vagy kedden kiderül, kell-e műteni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik