T. I. 2019.09.20 13:28 Frissítve: 2019.09.24 01:59

Kaposvár: egyszeres magyar bajnokot igazolt a Rákóczi

Balázs Zsolt révén újabb támadóval erősítette meg keretét az NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi. A 31 esztendős labdarúgó legutóbb a ZTE-nél szerepelt. Két évre írt alá.

Balázs Zsolt Kaposvárra igazolt (Fotó: rakoczifc.hu)

 

Balázs Zsolt végigjárta a ZTE korosztályos csapatait. A felnőttek közt először 2005-ben lépett pályára. Élete harmadik NB I-es mérkőzésen már duplázott a Tatabánya ellen – idézte fel a rakoczifc.hu.

A támadó 2012-ben igazolt át Kecskemétre, majd játszott Pakson, a Budapest Honvédban – amelynél a bajnokcsapat tagja volt –, s ezt követően visszatért az akkor másodosztályban szereplő nevelőegyesületéhez. A ZTE kétszer adta még kölcsön, előbb a BFC Siófokhoz, majd idén januárban a szlovén másodosztályú NK Nafta Lendavához. Nyár végén lett szabadon igazolható. 

„Az elmúlt két évem nem úgy sikerült, ahogy szereztem volna – mondta a futballista. – Szeretném újra azt a teljesítményt nyújtani, amit korábban. Ez – úgy gondolom – Waltner Róbert keze alatt sikerülhet. Régóta ismerem, még csapattársak is voltunk Zalaegerszegen, biztos vagyok benne, hogy segíteni fog mindenben.” 

Balázs eddig 220 első osztályú mérkőzésen lépett pályára, ezeken 40 gólt szerzett.

A futballista kétéves szerződést kötött Kaposváron. 


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC-NÉL

Érkezők: Balázs Zsolt (ZTE, szabadon igazolhatóként) Csiki Norbert (Budaörs, szabadon igazolhatóként), Andrij Jakimiv (ukrán, Deszna Csernihiv – Ukrajna, szabadon igazolhatóként), Nagy Richárd (Mezőkövesd, kölcsön után végleg), Tóth Gergely (Vác FC), Aljosa Vojnovic (horvát, ZTE, szabadon igazolhatóként) 
Kölcsönbe érkezők: Matej Poplatnik (szlovén, Kerala Blasters FC – India), Tömösvári Bálint (Bp. Honvéd – ismét)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek:
Távozók: Csernák Martin (Komáromi VSE), Godzsajev-Telmán Rabil (ukrajnai, Pécsi MFC), Herzsenyák Áron (FC Nagykanizsa, szabadon igazolhatóként), Horváth Ferenc (Szentlőrinc), Lakatos Gergő (Jászberény, szabadon igazolhatóként), Rajczi Péter (III. Kerületi TVE), Tratnyek Dániel (Sárvár)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2020.07.14 19:29:38

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Mindent megtettek azért, hogy minél édesebb legyen a bosszú.

2020.07.13 20:42:17

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Hihetnénk, hogy 1990 után végre tiszta vizet öntöttek a pohárba, de erről szó sem volt. Nekem az úgynevezett arculatátviteli szerződések a kedvenceim, aki kitalálta, jobb, mint Osztap Bender és Strasznov Ignác – együtt.

2020.07.13 15:43:04

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

Roppant valószínű, hogy a BTC kapusa közreműködött abban, hogy a Nemzeti SC ne essen ki az első osztályból 1920-ban.

2020.07.13 07:45:30

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Az élvonal legfiatalabb edzője azért dolgozott és tanult eddig, hogy ne okozzon csalódást.