Kabát: „Az Újpest előrébb tart, mint a Fradi”

Vágólapra másolva!
2009.10.02. 13:32
Címkék
Kabát Péter szerint az Újpest előrébb tart a Ferencvárosnál. A futballista úgy véli, a szombati Soproni Liga-rangadón mindenképpen nyerniük kell a lila-fehéreknek, hogy az élmezőnyben maradjanak. Kabát mégis háromesélyesnek érzi a mérkőzést – erről az ujpestfc.hu-n elérhető videó árulkodik.

 

Kabát három pontot szerzett (Fotó: Török Attila)
Kabát három pontot szerzett (Fotó: Török Attila)

„Remélem, hogy mi leszünk a találkozó nyertesei. Nekünk itthon mindenképpen meg kell szereznünk a három pontot, hogy ott maradjunk a tabella elején" – nyilatkozta Kabát Péter az Újpest FC által szervezett sajtóbeszélgetésen.

„Fociban bármi előfordulhat, főleg egy ilyen mérkőzésen, amely szerintem háromesélyes, de én úgy érzem, hogy előrébb tartunk, mint a Fradi. Próbáljuk majd a saját játékunkat játszani, a földön tartani a labdát, és ezáltal főleg a szélen gyors támadásokat vezetni" – tette hozzá a támadó.

Kabát ismét bekerült a magyar válogatott bő keretébe, a futballista azonban egyelőre csak a szombati találkozóval szeretne foglalkozni.

„Szerintem ha egy játékos ott van a tűz közelében, az biztos, hogy feldobja, így engem is. Nagyon örülök, hogy tagja vagyok a bővebb keretnek, s majd meglátjuk, hogy a szűkebb keretben ott leszek-e vagy sem. Most azonban az elsődleges célom a Ferencváros elleni meccs" – zárta gondolatait a sajtóbeszélgetésen az újpesti támadó.

A két csapat szombaton 17:30-kor kezdődő mérkőzését honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik