Juve: célkeresztben a Fradi női csapatának tehetsége – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.08.26. 11:46
null
Csiki Anna (5) a magyar válogatott mezében (Fotó: Koncz György)
Csiki Anna személyében a Ferencváros fiatal játékosának szerződtetésén is dolgozik a Juventus női labdarúgócsapata – írja a Tuttomercatoweb.

 

Az átigazolási hírekre specializálódott olasz honlap szerint az 1999-es születésű magyar középpályás elsősorban a támadó kvalitásaival hívta fel magára a Juve figyelmét. Az olasz klubnál nagyra értékelik, hogy a fiatal játékos már kétszeres bajnoknak mondhatja magát, és hogy bemutatkozott a magyar válogatottban is.

A Juve pillanatnyi átigazolási manővereinek középpontjában a sérült középpályás, a 61-szeres olasz válogatott Barbara Bonansea mielőbbi pótlása áll. Az első számú kiszemelt a brazil Maria Alves (Santos), de a Juve női szakágát iránytó Stefano Braghin további játékosokkal is megerősítené a középpályát – a Tutto szerint itt jön képbe Csiki. Dolgoznak az angol támadó, Chioma Ubogagu (Orlando Pride) meggyőzésén is.

A Juventus női csapatát 2017-ben alapították, az azóta lejátszott mindkét olasz bajnokságot megnyerte. A BL-ben szeptember 11-én a Barcelona ellen kezd.

A Ferencváros átigazolási piaci híreket nem kommentál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik