Honvéd: visszatér Ausztráliából a középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.23. 12:43
Vernes Richárd tavaly nyáron került a Honvédtól az ausztrál élvonalbeli Central Coast Marinershez, és bár a kölcsönszerződése még nem járt le, közös megegyezéssel távozott a klubtól, visszatért Magyarországra.

A középpályás a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette, hogy hazatért Ausztráliából, és már nem is utazik vissza a Central Coasthoz, befejeződött az ausztráliai kölcsönjátéka. A nyári felkészülést már a Honvédnál kezdheti meg, hiszen élő szerződés köti Kispestre.

Vernes az okokról egyelőre nem beszélt. Az ausztrál élvonalban nyolc meccsen lépett pályára, egy gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Raffaele Alcibiade (olasz, Haladás, ?), Bobál Dávid (Soproni VSE, ?), Bobál Gergely (Gyirmót), Csemer Gyula (Gyirmót FC, ?), Délczeg Gergely (ZTE, ?), Fejes János (Gyirmót, ?), Kapacina Valér (Soproni VSE, ?), Vernes Richárd (Central Coast Mariners – Ausztrália)

Az utánpótlásból felkerültek: Erdős Gábor (profi szerződést kapott)

Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Josip Elez (horvát, Lazio – Olaszország, onnan Salernitana?), David Izazola (mexikói, Pumas UNAM – Mexikó, ?), Jevrem Kosznics (szerb, Palermo – Olaszország, ?), Lucas Ontivero (argentin, Galatasaray – Törökország, ?)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik