Honvéd: Vernes az NB III-ban veheti fel a ritmust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.14. 09:24
A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának tehetsége, Vernes Richárd decemberben a Pécs ellen vállsérülést szenvedett, azóta nem szerepelt az első csapatban, egyelőre az NB III-ban játszik, hogy felvegye a ritmust. 

Vernes Richárd sérülését követően a hétvégén a Honvéd NB III-as csapatában tért vissza a pályára.

„Sajnos tíz perc alatt nem sok mindent tudtam csinálni. Voltak értékelhető megmozdulásaim, de kevés időm volt a bizonyításra. Sikerült egy szólót összehoznom, ahol csak szabálytalanul tudtak megállítani, ami miatt hirtelen felment a pumpa bennem, kicsit ingerültebb lettem, talán a sok kihagyás miatt. Igazából semmi extra nem volt, de örültem, hogy újra a pályán lehettem” – nyilatkozta a visszatéréséről Vernes a honvedfc.hu-nak.

„Teljes értékű munkát végzek. Néha az NB I-es, néha pedig az NB III-as csapattal edzek. Gondolom, még pár meccset kell játszanom az NB III-ban, hogy felvegyem a ritmust, de minél hamarabb szeretnék az első csapatban pályára lépni. Mindent meg fogok ezért tenni, és igyekszem úgy teljesíteni. Habár nehéz lesz, mert az NB I-ben most sokan vannak elöl támadók, és nem lesz egyszerű visszakerülni, de én azon leszek, hogy ez mégis sikerüljön. Megpróbálom megmutatni, hogy készen állok” – tette hozzá a középpályás.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik