Honvéd: Van az a szint, ami alá nem megyek - Mátyus reagált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.03. 11:34
Ugyan a nyíregyházi vezetőedző, Mátyus János Pakson elhangzott, nyilvánvalóan neki szóló angol szavai után George F. Hemingway elsőre úgy reagált, hogy neki nem üzent senki semmit, a Budapest Honvéd tulajdonosa a jelek szerint mégis vette a lapot, hiszen a Digi Sport hétfői Reggeli Start című műsorában úgy fogalmazott a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzőjével kapcsolatosan, hogy „bohócokra nincs szükség, az ilyen figurák ártanak a magyar futballnak.” Na, most akkor ki a bohóc? – kérdezte a Nemzeti Sport a megszólított felet.

„Egyetlen mondattal szeretnék erre reagálni: van az a szint, ami alá nem megyek” – válaszolta Mátyus János.Mátyus János.

A téma a jelek szerint lezárva, és bár a magyar futballban minden megtörténhet, két dolgon azért tényleg csodálkoznánk. Az egyik, ha Mátyus János a Hemingway-időszakban edzője lenne játékosként szolgált klubjának, a másik, ha György napra köszöntő SMS-t küldene a Honvéd-vezérnek a nyíregyházi edző. S ha már SMS…

„Nagyon sok, jelenleg is Honvéd-érzelmű kispesti barátom van, tőlük kivétel nélkül olyan üzeneteket vagy telefonhívást kaptam, hogy nem szomorúak a szombati győzelmünk miatt. Anélkül, hogy beleavatkoznék egy másik klub belügyébe, szerintem ez a legnagyobb baj a Honvéd életében.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik