Honvéd: Újpest? Nem! Zsótér Kispestre igazolt! – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.31. 17:13
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédhoz szerződött Zsótér Donát, a belga Sint-Truiden játékosa.

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, miszerint a korosztályos válogatott Zsótér Donát, aki hiába készült nyáron a Megyeri úton, az Újpest az átigazolásokból való kizárása miatt nem tudta szerződtetni, a Honvédhoz került kölcsönbe a belga Sint-Truidentől. a Nemzeti Sport Online értesülései, miszerint a korosztályos válogatott Zsótér Donát, aki hiába készült nyáron a Megyeri úton, az Újpest az átigazolásokból való kizárása miatt nem tudta szerződtetni, a Honvédhoz került kölcsönbe a belga Sint-Truidentől.

A jelenleg az U21-es válogatottal készülő futballista szerdán alá is írt a kispesti csapathoz.

Érdekesség, hogy a futballista Honvédhoz való átigazolását az Újpest jelentette be hivatalos honlapján, úgy, hogy a lilák meg sem említik, hogy Zsótér papíron jelenleg a Sint-Truiden játékosa.

„Néhány héttel ezelőtt hírt adtunk róla, hogy Zsótér Donát megszerzésével tovább erősödött a keretünk. Miután azonban az ismert FIFA-szankció miatt klubunk egyelőre nem igazolhat új játékost, ezért hozzájárultunk ahhoz, hogy a 20 éves középpályás kölcsönben a Budapest Honvéd csapatában szerepeljen" – fogalmaz az ujpestfc.hu.

A klubhonlap hozzáteszi, a vezetőség úgy gondolta, a középpályás és a klub érdeke is, hogy Zsótér – aki legkésőbb jövő nyáron csatlakozik a lila-fehérekhez – folyamatosan játékban legyen.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Gróf Dávid (Csákvár), Hajdú Ádám (MTK), Davide Lanzafame (olasz, Novara – Olaszország)
Kölcsönbe érkezők: Zsótér Donát (Sint-Truiden – Belgium)
Kölcsönből visszatérők:
Bobál Gergely (Wolfsburg II – Németország), Koszta Márk (Kisvárda), Tóth Barna (Vác FC), Vajda Dániel (Szigetszentmiklós)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Dan-Marius Constantinescu (román, Kazincbarcika), Erdélyi László (Soproni VSE), Alekszandar Ignjatovics (szerb, szabadon igazolható), Jelena Richárd (Paks, szabadon igazolhatóként), Kemenes Szabolcs (Paks, szabadon igazolhatóként), Szerető Krisztofer (Stoke City – Anglia), Szilágyi Lóránd (Cigánd), Souleymane Youla (guineai, Indy Eleven – Egyesült Államok, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Csábi Mihály (Kozármisleny), Kamarás György (Balmazújváros), Mátyás Zsolt (Vác FC), Varga Márkó (Kozármisleny)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Vernes Richárd
(Paks)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik