nemzetisport.hu 2014.07.08 14:08 Frissítve: 2015.02.23 01:10

Honvéd: szüleivel egyeztetve Siófokra távozott a csatár

Daru Bence meghosszabbította a szerződését a Honvéddal, és 2015. június 30-ig kölcsönjátékosként az NB II-es Siófokban futballozik – tudtuk meg a kispesti labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

 

„Szüleimmel és a klubvezetéssel közösen arra jutottunk, hogy a fejlődésem érdekében az NB II-be igazolok – idézi a honvedfc.hu Daru Bencét. – Azt gondolom, jó döntést hoztam, amikor a számos kérő közül a Siófok ajánlatát fogadtam el. Bízom benne, hogy a feljutásért fogunk harcolni, és meghatározó játékosa lehetek majd a csapatnak. Hasznos volt számomra az NB III, de egy szinttel feljebb kellett lépnem. Sajnos az NB I-ben még nem tudtam bemutatkozni, de ami késik, nem múlik. Nem ijedek meg a munkától és a kihívásoktól."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Délczeg Gergely (MVM-Paks – kölcsönből vissza), Abdul Kader Keita* (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Kandia Traoré (elefántcsontparti, csapat nélkül, legutóbb Caen – Franciaország), Souleymane Youla (guineai, RFC Tournai – Belgium). Kölcsönből visszatért saját nevelésű játékosok, akik az első csapattal kezdhetik a munkát: Czár Richárd (Sopron – kölcsönből vissza), Erdélyi László (Sopron – kölcsönből vissza), Fejes János (Gyirmót – kölcsönből vissza), Karacs Péter (Balmazújváros – kölcsönből vissza), Nagy Mihály Krisztián (Kozármisleny kölcsönből vissza), Varga Máté (Putnok – kölcsönből vissza), Nikola Pantovics (szerb, Békéscsaba – kölcsönből vissza), Vólent Roland (Balmazújváros – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Emiliano Bonazzoli (olasz, ?), Daru Bence (Siófok – kölcsönbe), Délczeg Gergely (ZTE – kölcsönbe) Drissa Diarra (mali, Chiasso – Svájc), Erdős Gábor (KTE?), Alekszandar Ignjatovics (szerb, ?), Kovács János (Siófok), Ivan Lovric (horvát, ?), Arturo Lupoli (olasz, ?), Borisz Zsivanovics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Ihrig-Farkas Sebestyén (Parma – Olaszország, próbajáték), Horváth András (Hatvan – próbajáték)
*április végén érkezett
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Daru Bence (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Kovács János (Bp. Honvéd)
Távozott/távozhat: Horváth Péter (MTK Budapest – kölcsönből vissza), Jusuf Dajic (bosnyák, ?), Kiss Zsolt (?), Pál András (Mezőkövesd?), Waltner Róbert (?)
Kiszemeltek:
2019.12.14 23:58:11

Labdarúgó NB I S. T. J.

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.12.14 13:06:41

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A hazaiak legnagyobb lehetőségét Lanzafame, a vendégekét Feczesin hagyta ki.

2019.12.14 13:13:20

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Rubus Tamás öngólja után Pátkai Máté fejjel vette be a kisvárdaiak kapuját.

2019.12.14 13:15:23

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Történelmi ZTE-siker, a zalaiak először diadalmaskodtak a PAFC ellen • Több helyzetet is kihagytak a hazaiak.

2019.12.14 13:19:05

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

Története során negyedszer tudta legyőzni a Kaposvár a Debrecent – az idényben már oda-vissza.