Honvéd: „Rossz tanács volt, hogy rúgják ki Vierchowodot"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.10. 18:29
A Tuttomercatoweb olasz futballportál hétfő délután rövid hírben foglalkozott a Bp. Honvéddal, és arra jutott, hogy „az olasz projekt" megfenekleni látszik Kispesten.

A nyáron szerződtetett Pietro Vierchowod távozása óta csupán egy bajnoki pontot szerzett a Honvéd, és mindössze két pont választja el a kiesést jelentő helyektől – ebből vonja le a következtetést az olasz honlap, hogy a Honvéd elnöke „rossz tanácsra hallgatott”, amikor elbocsátotta a trénert.Pietro Vierchowod távozása óta csupán egy bajnoki pontot szerzett a Honvéd, és mindössze két pont választja el a kiesést jelentő helyektől – ebből vonja le a következtetést az olasz honlap, hogy a Honvéd elnöke „rossz tanácsra hallgatott”, amikor elbocsátotta a trénert.

A Tuttomercatoweb úgy értelmezi a Magyarországról érkező híreket, hogy bár Fabio Cordella sportigazgató és segítői a szerény költségvetéshez mérten jó csapatot gyúrtak, a projekt megfeneklett – a kispesti klubnál „az elmúlt két év jó eredményei dacára mindent visszacsinálnak", amit felépítettek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik