Honvéd: „Megjöttek azok, akiknek az érkezésén három hónapja dolgoztunk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.12. 10:48
A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa, George F. Hemingway az nb1.hu-n vezetett blogjában értekezett a hétfőn bejelentett kilenc új igazolásról és a klubbal kapcsolatban a napokban megjelent különböző nyilatkozatokra.

„Megérkeztek azok a játékosok, akiknek az érkezésén az elmúlt 3 hónapban oly sokat dolgoztunk" – fogalmazott blogjában George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa, aki ezt követően részletesen is szól az új igazolásokról.

Kifejtette, hogy alapvetően a balhátvéd (érkezett Jean-Pierre Morgan és Joszip Projics), a csatár (Bratiszlav Punosevac, Francis Koné, John Jairo Palacios) és a csatár mögötti támadó posztra (Jesús Meza) kerestek új játékosokat, és a hosszabb távra megszerzett kiszemelteken túl érkezett még különböző posztokra három kölcsönjátékos (a támadó David Izazola, a szélső Lucas Ontivero és a belső védő Josip Elez).

„Persze nehéz a szezon elején véleményt mondani, de ezek az igazolások minőségi és hasznos gyarapodást jelenthetnek táborunknak. Nem szabad elfelejtenünk, hogy csapatunk váza már az átigazolások előtt is megvolt. A védelemben és a középpályán már akkor is meglehetősen jól álltunk, és ezekre a játékosokra természetesen továbbra is számítunk. Marco Rossi vezetőedző jól ismeri játékosaink nagy részét, és pályaedzőnkkel, Cosimo Ignuscioval együtt ezerrel dolgoznak, hogy felkészülésünk sikeres idényhez vezessen. Mindent megteszünk a sikerért" – teszi hozzá Hemingway, aki kitért a klub korábbi, illetve a napokban távozó alkalmazottjainak nyilatkozataira is (Csábi József, Supka Attila és Fabio Cordella is megszólalt a sajtóban.)

„Nem tudom megkerülni, hogy az elmúlt napokban volt alkalmazottaink több alkalommal hozzájuk méltatlan, több esetben a valóságot nem fedő, az önfényezés célját szolgáló interjúkat adtak a sajtónak. Erről csak annyit szeretnék mondani - egy újkori magyar klasszikus mondását idézve - hogy az alaptörvény mindenkinek garantálja a jogot, hogy hülyeséget beszéljen. Szerencsére azt nem, hogy mindezt az én klubom kötelékében tegyék" – szögezte le Hemingway.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Bratiszlav Punosevac (szerb, Radnicski Nis – Szerbia), Francis Koné (togói-elefántcsontparti, szabadon igazolható), Jesús Meza (venezuelai, Olympiakosz Volosz – Görögország, szabadon igazolható), Jean-Pierre Morgan (francia, Béziers – Franciaország), Joszip Projics (szerb, Levadiakosz – Görögország), John Jairo Palacios (kolumbiai, Alianza Huánuco – Peru)
Kölcsönbe érkezők: Josip Elez (horvát, Lazio – Olaszország), David Izazola (mexikói, Pumas UNAM – Mexikó), Lucas Ontivero (argentin, Galatasaray – Törökország)
Kölcsönből visszatérők:
Botka Endre (Kecskemét), Csábi Mihály (Soproni VSE), Czuczi Márton (Békéscsaba), Daru Bence (Siófok), Lőrinczy Attila (Békéscsaba), Emmanuel Mensah (ghánai, FK Bodva Moldava nad Bodvou – Szlovákia)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Donald Bendé Bende (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Thomas Iyock Job (kameruni, szabadon igazolható), Andrea Mancini (olasz, Haladás, szabadon igazolható volt), Ariano Navarro (panamai, szabadon igazolható), Cristian Portilla (spanyol, Mitra Kukar – Indonézia, szabadon igazolható volt), Anatolis-Alexis Sundas (román-görög, Fidelis Andria – Olaszország), Kandia Traoré (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Vereckei Dániel (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Raffaele Alcibiade (olasz, Haladás), Bobál Dávid (Soproni VSE – ismét kölcsönbe), Bobál Gergely (Gyirmót), Kapacina Valér (Soproni VSE)
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak: Karacs Péter (érdeklődnek iránta: ZTE), Jevrem Kosznics (szerb)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik