nemzetisport.hu 2019.04.08 08:48 Frissítve: 2019.04.08 09:32

Honvéd: „Már ideje volt!” „A bizonytalanba megyünk” – szurkolók az eladásról

Amint arról a múlt héten a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa, George F. Hemingway előrehaladott tárgyalásokat folytatott a klub eladásáról a metALCOM Zrt.-hez közeli cégcsoporttal, és hétfőn hivatalosan is bejelentették a klub eladását. Az NSO Tv a szombati bajnoki előtt a kispesti szurkolókat faggatta, mit szólnak a küszöbön álló tulajdonosváltáshoz.

A Honvéd-szurkolók szombaton még nem az új tulajdonost fotózták, de hamarosan azt is megtehetik, mert hivatalosan is bejelentették az eladást (Fotó: Török Attila)

 

„Mondhatnám azt is, hogy már ideje, de mondhatnám azt is, hogy a bizonytalanba megyünk bele, tehát nem tudjuk, mi lesz. Hemingway annak idején ugye megmentette a klubot, utána csinált hülyeséget, de ki nem? Szerintem bizonytalan mindenki és félünk egy kicsit” – szólt egy velős vélemény az egyik kispesti szurkoló részéről a klub eladásával kapcsolatban.

„Sajnos nem tudjuk, hogy örüljünk vagy sem. Köszönjük, hogy Hemingway úr annak idején megmentette a klubot és amit tett a klubért, ha elmegy, bizonytalanság lesz, várjuk a folytatást” – fűzte hozzá egy másik drukker, és az is elhangzott, hogy bár sokat szidták Hemingwayt, azért elismerik, hogy tett is a klubért. A kritikusok főleg a Honvéd játékospolitikájában találtak kivetnivalót.


További vélemények videónkban…

 

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”

2020.03.27 16:29:43

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A nehéz időkben a korábbi válogatott középpályás Pécelen igyekszik magát hasznossá tenni.

2020.03.23 22:19:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Beállt a családi patikába, hogy ezzel is enyhítse a vészt.

2020.03.22 22:36:01

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A hazai futballban 1970-ben az volt az általános vélemény, hogy „az úttörőkkel foglalkozó szakemberek a grundok eltűnése mellett a beatzenét jelölik meg egyes számú »közellenségként«”.