Honvéd: Már alig várom, hogy Bódog Tamással együtt dolgozzak! – Zsótér

Vágólapra másolva!
2020.07.15. 14:30
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd sajtótájékoztatót tartott, amelyen az új vezetőedző, Bódog Tamás, illetve a régi-új játékos, Zsótér Donát vett részt.

„Az első benyomásom az, hogy jól érzem magam, és jó körülmények között lehet dolgozni” – kezdte Bódog Tamás a sajtótájékoztatón.

„A klubnak, a csapatnak és nálam is az a legfőbb cél, hogy a lehető legtöbb mérkőzést megnyerjünk. Az idény célja, hogy olyan helyen végezzünk, amely a szurkolókat is elégedettséggel tölti el. Természetesen a nemzetközi kupaszereplés olyan bónusz, amit minden évben szeretnénk megragadni” – folytatta a Honvéd új vezetőedzője.

Bódog elárulta, Davide Lanzafaméval is beszél, amint az olasz csatár visszatér a klubhoz.

Lanzafame nagyon jó játékos, hatalmas tapasztalata van, s bármelyik csapat segítségére lenne. Ha a hétvégén visszajön és megjelenik nálunk, én is és a klub is beszél vele, s meglátjuk, mik az elképzelései– tette hozzá Bódog.

A 49 éves szakember viccesen megjegyezte, hogy Baráth Botondnak egy alvásprogramot kell összeírni, hiszen idő kell neki ahhoz, hogy visszaálljon a magyarországi időzónára és százszázalékos munkát végezhessen.

Akárcsak Bódog Tamás, Zsótér Donát is alig várja a közös munkát.

„Nagyon jól érzem magam itt. Már alig várom, hogy Bódog Tamással együtt dolgozzak! A kisvárdai Gosztonyi András nagyon jó barátom, ő csak jót mesélt róla” – mondta izgatottan Zsótér Donát.

Az Újpestről érkező középpályás szerint a Honvédnak minden posztra több játékosa is van.

„Minden posztra van két ugyanolyan labdarúgó. Ez a legjobb egy csapatnak, hiszen van konkurencia, s egymás sarkalljuk a jobb teljesítményre edzésről edzésre” – tette hozzá a 24 éves labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik