Honvéd: középpályás és védő is érkezhet – de lehet, hogy már csak szeptemberben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.30. 17:33
George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-ben címvédő Budapest Honvéd tulajdonosa a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elárulta, hogy az elkövetkező napokban-hetekben még két játékos, egy középpályás és egy védő is érkezhet Kispestre, de lehet, hogy erre már csak az átigazolási piac zárása után kerül sor.

„Természetesen minden lehetséges, hiszen van egy-két játékosunk, akire esetleg még érkezhet ajánlat – válaszolta Hemingway arra a kérdésre, hogy az átigazolási időszak zárásáig várható-e fejlemény a Honvéd keretében. – De ha ebben a pillanatban kellene tippelnem, akkor azt mondanám, minden marad úgy, ahogy van. Eddig semmilyen komolynak mondható ajánlatról nem tárgyalunk. Hozzáteszem, nem is igyekszünk megszabadulni kezdőjátékosainktól.”„Természetesen minden lehetséges, hiszen van egy-két játékosunk, akire esetleg még érkezhet ajánlat – válaszolta Hemingway arra a kérdésre, hogy az átigazolási időszak zárásáig várható-e fejlemény a Honvéd keretében. – De ha ebben a pillanatban kellene tippelnem, akkor azt mondanám, minden marad úgy, ahogy van. Eddig semmilyen komolynak mondható ajánlatról nem tárgyalunk. Hozzáteszem, nem is igyekszünk megszabadulni kezdőjátékosainktól.”

A Honvéd tulajdonosa arra a kérdésre is felelt, hogy terveznek-e még erősíteni a nyáron.

„Az elkövetkező két napban minden bizonnyal már nem. De a dolgok úgy alakultak, hogy valószínűleg szükségünk lesz még két igazolásra az elkövetkező napokban-hetekben. A középpályára és a védelembe tervezünk egy-egy igazolást. Ezeken eddig nem dolgoztunk, ám most úgy látjuk, hogy szükségessé vált” – vélekedett Hemingway.

A tulajdonossal készített teljes interjút a Budapest Honvéd hivatalos honlapján olvashatja el!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Danilo (brazil, szabadon igazolhatóként, legutóbb Dibba al-Fudzsajra – Arab Emírségek), Deák István (Mosonmagyaróvári TE), Akeem Latifu (nigériai, FK Zira – Azerbajdzsán, szabadon igazolhatóként), Pölöskei Zsolt (Videoton)
Kölcsönbe érkezők: Laczkó Zsolt (Paks, ismét kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérők: Bobál Gergely (ZTE FC), Fehér Imre (SZEOL SC)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Banó-Szabó Bence, Berla Attila, Bíró Ákos, Gergényi Bence, Herjeczki Kristóf, Nemes Barna, Rózsahegyi Dominik, Stoiacovici Dávid, Szeles Patrik, Tömösvári Bálint
Kiszemeltek:
Távozók: Gajda Márkó (Csákvár), Hajdú Ádám (Paks, kölcsön után végleg), Hidi Patrik (Real Oviedo – Spanyolország, szabadon igazolhatóként), Koszta Márk (Mezőkövesd), Major Barnabás (Csákvár), Márton András (FC Tiszaújváros), Máté Zsolt (Újpest FC), Somogyi Csaba (Budafok), Dusan Vasziljevics (szerb-magyar, szabadon igazolható), Vernes Richárd (paksi kölcsön után ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Bora György (ismét Dorogi FC), Erdélyi Botond (Kisvárda), Göblyös Dániel (Dorog), Kovács Dániel (Dorog), Raul Ioan Palmes (román, Kazincbarcika), Tóth Barna (Siófok), Vajda Dániel (budaörsi kölcsön után Dorog), Varga Márkó (kozármislenyi kölcsön után Kazincbarcika)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Balázs Zsolt (Paks, onnan ZTE FC), Zsótér Donát (Sint-Truiden – Belgium, onnan Újpest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik