Honvéd: Hemingway nem tagadta, hogy eladja a klubot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.02. 09:28
George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában reagált a Nemzeti Sport Online értesülésére, miszerint eladja a kispesti futballcsapatot.

„Annyit mondhatok, ha eladom a Honvédot, közleményben jelentjük be” – mondta diplomatikusan George F. Hemingway.„Annyit mondhatok, ha eladom a Honvédot, közleményben jelentjük be” – mondta diplomatikusan George F. Hemingway.

Úgy tudjuk, a vevő a Szentes élvonalbeli, férfi vízilabdacsapatát is támogató metALCOM Zrt.-hez közeli cégcsoport lehet.

A kispesti klubvezető elárulta, tízmillió euró nem rossz ajánlat a klubjáért, annyiért hajlandó megválni tőle, s ha értékesíti a Honvédot, minden bizonnyal kiszáll a magyar futballból.

„Elképzelhető, hogy vásároljak egy másik klubot. Ez a számokon múlik, no meg azon, hogy szeretem-e az adott egyesületet. Például az Egyesült Államokban, mondjuk Los Angelesben igen, ott üzleti alapon működik a futball. Nem hiszem, hogy Magyarországon más klub tulajdonosa lennék, a Honvédot szeretem. Ha eladom a klubot, nézőként nem leszek kint a meccseken, mert az új vezetőt frusztrálná a jelenlétem, és a szurkolók is összehasonlításokba kezdenének.”

A teljes beszélgetést ide kattintva megtekintheti!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik