HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.12 15:20 Frissítve: 2017.06.12 16:05

Honvéd: Eppel és Gróf nélkül kezdődött a felkészülés; cél a továbbjutás a BL-ben

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros, Újpest és Videoton után a Budapest Honvéd is megkezdte felkészülését a 2017–2018-as idényre. A bajnokcsapat keretéhez egyelőre nem csatlakozott az elmúlt hetet a válogatottban töltő gólkirály, Eppel Márton és a kapus, Gróf Dávid sem.

HIRDETÉS

 

 

Reggel 8 órakor orvosi vizsgálatokkal kezdődött meg a felkészülés, ami 9 órakor közös reggelivel folytatódott, mely során George F. Hemingway tulajdonos mondott beszédet, illetve bemutatta az új edzőt, Erik van der Meert – számolt be a honvedfc.hu.

A lejáró szerződésű játékosok közül Zsótér Donát az Újpesthez szerződik, Hidi Patrik (aki a Nemzeti Sport értesülése szerint a Vasasban folytathatja), Laczkó Zsolt és Balázs Zsolt viszont jelenleg a csapattal edz. Eppel és Gróf is extra pihenőt kapott, mind a két játékos június 19-én jelentkezik edzésre.

Az első csapattal kezdi el a felkészülést Varga Márkó: a bal oldali védő Kozármislenyből, Fehér Imre (belső védő) a SZEOL-ból, Bora György (belső védő) a Dorogból, valamint Bobál Gergely (csatár), aki a ZTE-től tért vissza. A Magyar Futball Akadémia növendékei közül Berla Attila kapus, Nemes Barna belső védő, Gergényi Bence bal oldali védő, Banó-Szabó Bence középpályás, Stoiacovici Dávid középpályás, Bíró Ákos, Herjeczki Kristóf és Tömösvári Bálint (mindhárman csatárok) kerül fel, utóbbi már az elmúlt fél évben is első keret tagja volt.

A tartalékcsapatból az első kerethez csatlakozik még Rózsahegyi Dominik belső középpályás és a tavaly az NB I-es kerethez tartozó, de NB III-as meccseken játszó Göblyös Dániel középpályás. Újra az első keretben lesz a korábbi élvonalbeli játékos, Csábi Mihály.

A klub honlapja a célkitűzésről is említést tesz. 

„A bajnokságban a Budapest Honvéd az európai kupákba kerülést jelentő helyek egyikéért fog küzdeni a 2017–2018-as idényben. A BL-ben szeretnénk továbbjutni de az első körünkben már bombaerős csapattal találkozunk. Ha sikeresek leszünk, akkor jó esélyünk van a következő körben, mert ott a rendszer miatt alacsonyabban rangsorolt ellenféllel találkozhatunk.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: –

Kölcsönből visszatérők: Bobál Gergely (ZTE), Bora György (Dorog), Fehér Imre (SZEOL SC), Hajdú Ádám (Paks, ?), Varga Márkó (Kozármisleny), Vernes Richárd (Paks, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Banó-Szabó Bence, Berla Attila, Bíró Ákos, Gergényi Bence, Herjeczki Kristóf, Nemes Barna, Rózsahegyi Dominik, Stoiacovici Dávid
Kiszemeltek: Deák István (Mosonmagyaróvár)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Balázs Zsolt (Paks, ?), Laczkó Zsolt (Paks), Zsótér Donát (Sint-Truiden – Belgium, onnan Újpest)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Eppel Márton
(Hapoel Beer-Seva és Maccabi Haifa – Izrael, PAOK – Görögország), Hidi Patrik (lejár a szerződése, Vasas), Djordje Kamber (Puskás Akadémia), Dusan Vasziljevics (szerb-magyar, lejár a szerződése)

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.17 00:18:15

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ma 15 esztendeje, 2003. június 17-én 58 éves korában halt meg a legendás televíziós sportriporter, Knézy Jenő.

2018.06.16 10:25:45

Labdarúgó NB I SZÖVEG: PIETSCH TIBOR, FOTÓ: TÖRÖK ATTILA

„Kipihentem magam, feltöltődtem. Indulnék már a csatába! Május elsején volt egy éve, hogy eljöttem Mezőkövesdről.”

2018.06.12 16:01:54

Labdarúgó NB I P. K.

Íme, olvasóink válogatottja, őket is a Honvéd olasz csatárának játéka győzte meg leginkább.

2018.06.12 22:30:41

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL Ő az, aki a mintegy harminc esztendő alatt Magyarországon megforduló sok-sok megélhetési légiós kevés ellenpontjának egyikeként tényleg hasznára van nemcsak klubjának, hanem egész labdarúgásunknak.

2018.06.07 09:38:09

Labdarúgó NB I MAROSI GERGELY, PÓR KÁROLY

Ferencvárosi „vereségrekord” • Aranyérmes légiós testvérpárok • Boldogító igen és kiesés.

HIRDETÉS
HIRDETÉS