Honvéd: Én nem érdemelnék szobrot? Meg kell halnom hozzá? – Hemingway

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.13. 07:45
null
George F. Hemingway újabb, hangzatos videobloggal jelentkezett
George F. Hemingway, a Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa újabb videobloggal jelentkezett a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, melyben többek között a halála után szobrot kapó Leicester-tulajdonos, a Honvéd eladása és Kassai Viktor játékvezető múlt heti tévedése is szóba került.


„Olvastam, a Leicester szurkolói és a klub összedobnak pénzt, hogy szobrot állítsanak a helikopter-balesetben elhunyt tulajdonosnak. Elgondolkoztam azon, én nem érdemelném-e meg, hogy szobrot állítsanak nekem a Bozsik-stadionban. Fölmerült bennem a kérdés, nekem is meg kell halnom, mielőtt egy szobrot állítanak nekem? Nem lehetne egy szobrot, amíg élek" – tette fel a költői kérdést videoblogjában George F. Hemingway.



A Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa ezután cáfolta azt a szurkolói körökben terjedő pletykát, hogy eladta volna a klubot Szíjj Lászlónak (aki az építőiparban érdekelt Duna Aszfalt cégcsoport és az NB II-es Tiszakécske futballegyletének tulajdonosa), akit nem ismer, azt sem tudja, kicsoda. Ettől függetlenül továbbra sem zárkózik el a klub eladásától (a pletykák arról is szólnak, hogy már zajlik a klub gazdasági átvilágítása, ami feltétele lehet a későbbi eladásnak).

„Fiúk! Még mindig itt vagyok! Felhívást intézek a nemzethez: ha valaki meg akarja venni és van pénze, itt vagyok, tessék jönni, tessék hozni a borítékot, vagy inkább egy ládát, mert a borítékba az nem fér bele. Hozza a ládát a pénzzel, én itt ülök és megcsináljuk az üzletet. Éjjel, nappal, akármikor” – mondta Hemingway azzal kapcsolatban, hogy várja a lehetséges vevőket.

Ezek után kitért együttese hétvégi, Paks elleni 0–0-s döntetlenjére. Elmondta, a játék úgy volt rossz, ahogy volt, viszont kiemelte, hogy a drukkerek így is szenzációs szurkolással segítették a csapatot, amely kapcsán a hiányzókról, sérültekről is beszélt, akiknek jobbulást kívánt.

Beszélt továbbá Kassai Viktor játékvezető hibájáról, amikor a Bajnokok Ligájában tévesen tizenegyest adott a Manchester City javára, és párhuzamba állította ezt az esetet azzal, amikor néhány hete Gazdag Dániellel szabálytalankodtak az NB I-ben, de a Honvéd nem kapott büntetőt. Hemingway elmondta, a bírói tévedés benne van a futballban, ezért még nem kellene „ráugrani” a játékvezetőkre.

A teljes blog itt tekinthető meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik