CSERHÁTI ANDRÁS 2019.09.09 09:38 Frissítve: 2019.09.09 10:04

Honvéd: Elképzelhetőnek tartom, hogy hazatérjek – Vadócz

A 42-szeres válogatott középpályás Vadócz Krisztiánt keresték Kispestről, de egyelőre nem dőlt el, hol folytatja a pályafutását.

Vadócz Krisztián ismét magára öltheti a Honvéd szerelését (Fotó: Török Attila)

 

A kispesti drukkerek már kombináltak, azt hitték (vagy akarták hinni), Vadócz Krisztián visszatért a Budapest Honvédhoz – mindenesetre a péntek esti, Budafok elleni (0–0) felkészülési mérkőzést a helyszínen nézte meg a 42-szeres válogatott középpályás.

A VILÁGJÁRÓ

Vadócz Krisztián eddig kilenc (!) országban és tizenegy klubban játszott: Franciaország (Auxerre), Skócia (Motherwell), Hollandia (NEC, kétszer), Spanyolország (Osasuna, Alavés), Dánia (Odense), India (Púna, Mumbai City), Svájc (Grasshoppers), Ausztrália (Perth Glory), Hongkong (Kitchee, kétszer).

„Honvéd-meccsre, ha tehetem, megyek így is, úgy is – mondta sejtelmesen Vadócz Krisztián, aki a napokban közös megegyezéssel felbontotta megállapodását a hongkongi Kitchee-vel, így jelenleg szabadon szerződtethető. – Újdonsággal nem szolgálhatok, sajnos az ügyem nem olyan ütemben halad, ahogyan szeretném. Mindig is hangsúlyoztam pályafutásom során, hogy a légióskodás elsőbbséget élvez, s van is érdeklődő külföldről és itthonról, de konkrétummal még nem szolgálhatok. Persze ha rajtam múlna, már az új csapatommal készülnék, s ha Lionel Messinek hívnának, valószínűleg nem egyedül edzenék. Türelmesnek kell maradnom, nincs mit tenni, nyilván nem az a célom, hogy még sokáig egymagamban készülök. A legtöbb helyen inkább a fiatalabb korosztályt keresik, én meg harmincnégy éves vagyok – meg kell cáfolnom a hiedelmet, hogy ebben a korban már inkább a visszavonulásra készülnek a futballisták, nem pedig futballozni, ilyen szempontból kicsit az árral szemben megyek. Nyugodtam mondhatom, erőm teljében vagyok, alig várom, hogy újra tétmeccseken játsszak!”

Lapunk információja szerint a Honvéd vezetői felvették a kapcsolatot a kispesti nevelésű középpályással.

„Valóban beszélgettünk, de részletekbe nem mennék bele – annyit azért elárulhatok, volt, amikor én álltam közelebb ahhoz, hogy elkötelezzem magam, máskor meg a Honvéd gondolta ugyanezt. Ha rövidebb távra is, de elképzelhetőnek tartom, hogy hazatérjek. Benne van a pakliban, hogy – mint korábban oly sokszor – edzéslehetőséget kérek a Honvédtól, hogy végre újra csapattal eddzek. Meglátjuk, a klubnál hogyan állnak a kérdéshez, melyik együttesnél és korosztálynál lesznek páratlanul, ahová beférek... Bízom benne, napokon belül pont kerül az ügyem végére.”

Vadócz Krisztián neve mellett jelenleg 49 NB I-es bajnoki áll – nem lennénk meglepve, ha hamarosan ötvenre ugrana ez a szám...

2020.01.20 19:16:55

Labdarúgó NB I P. K.

NB I-ES FELVEZETÉS I. A Kaposváré a legjobb mérleg Törökországban; Böde és Stieber jó formában.

2020.01.17 23:11:41

Labdarúgó NB I S. T. J.

2020.01.15 21:09:27

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A játékostapasztalat már nem segíthet.

2020.01.15 14:26:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Több lehetőség adódott a német másodosztály listavezetője, a Bielefeld előtt, de gól nélküli döntetlen lett a vége.