HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.06.16 19:34 Frissítve: 2015.06.16 23:41

Honvéd: az MLSZ a stadion felújításának halasztását kéri

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata sajtónyilvános edzést tartott, amelyen George F. Hemingway tulajdonos válaszolt a Nemzeti Sport Online kérdéseire. A kispesti csapat első embere friss hírről is tájékoztatta oldalunkat, miszerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a Bozsik-stadion felújítási munkálatainak halasztását kérte az államtól.

HIRDETÉS
Jövő nyárig maradhat jelenlegi állapotában a Bozsik-stadion (Fotó: NS-archív)

 

„Ma kaptam meg a Magyar Labdarúgó-szövetség levelét, amelyben azt kérik az államtól, hogy a Honvéd-stadion januártól tervezett rekonstrukcióját halasszák el jövő nyárra” – mondta Hemingway a Nemzeti Sport Online-nak. A kérés oka az, hogy a fővárosi NB I-es klubok közül az MTK Budapest, illetve az újonc Vasas pályáján is felújítási munkálatok folynak, illetve kezdődnek, így nem maradna elegendő használható pálya Budapesten.

Hemingway a játékoskeretről és a változásokról is beszélt honlapunknak, és elárulta, hogy négy ponton terveznek erősítéseket a nyáron: balhátvédet, belső védőt és két támadót szeretne szerződtetni a klub. A csapatnál jelenleg próbajátékosként szerepel a chilei Andrés Franco, aki korábban Ausztráliában játszott.

ÍME, ANDRÉS FRANCO!

 

A Honvéd kilenc játékost szerződtetett a télen, a nagy áttörés azonban egyiküknek sem sikerült, Hemingway beszélt róluk is. „A téli igazolások nagyjából jók voltak – mondta a tulajdonos. – Volt, akit nem is azért szerződtettünk, hogy beépítsük a csapatba, hanem hogy felépítsük más együttesek számára. Volt, aki amúgy is csak fél évre jött kölcsönbe, és volt, akitől az új légiósszabály miatt kellett elköszönni.”

Hemingway hozzátette, hogy Marco Rossi vezetőedző is az új játékosok érkezését követően tért vissza a klubhoz, ami nem jelentett számukra előnyt, ugyanakkor a csalódást okozók mellett olyan is akadt, aki erősítést jelentett.

„Az igazi csalódást a tavaly nyári szerzemények jelentették. A [Souleymane] Youla, [Abdul Kader] Keita, [Kandia] Traoré hármastól azt vártuk, hogy húzó erőt jelent az NB I-ben, de csak előbbi váltotta be a hozzá fűzött reményeket” – mondta Hemingway.

ILYEN VOLT A HONVÉD ELSŐ EDZÉSE

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Raffaele Alcibiade (olasz, Haladás, ?), Bobál Dávid (Soproni VSE), Bobál Gergely (Gyirmót), Csemer Gyula (Gyirmót, ?), Délczeg Gergely (ZTE FC, ?), Erdélyi László (Soproni VSE), Fejes János (Gyirmót), Kapacina Valér (Soproni VSE, ?), Vernes Richárd (Central Coast Mariners – Ausztrália)

Az utánpótlásból felkerültek: Erdős Gábor (profi szerződést kapott)

Kiszemeltek: Marek Strestík (cseh, Győri ETO), Laczkó Zsolt (KTE), Andrés Franco (chilei)

Távozók: Francis Koné (elefántcsontparti-togói, ?), Emmanuel Mensah (ghánai, ?), Jesús Meza (venezuelai, ?), Jean-Pierre Morgan (francia, ?), John Jairo Palacios (kolumbiai, ?), Joszip Projics (szerb, ?), Bratiszlav Punosevac (szerb, ?), Marko Vidovics (montenegrói, ?)  

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Josip Elez (horvát, Lazio – Olaszország, onnan Salernitana?), David Izazola (mexikói, Pumas UNAM – Mexikó, ?), Jevrem Kosznics (szerb, Palermo – Olaszország, ?), Lucas Ontivero (argentin, Galatasaray – Törökország, ?)

Távozhatnak: Raffaele Alcibiade (olasz, érdeklődik iránta: Haladás; Pescara, Crotone, Bari, Modena – Olaszország), Alekszandar Ignjatovics (érdeklődik iránta: Slask Wroclaw – Lengyelország)

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

2018.11.12 00:49:01

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Szurkoljunk azért, hogy a Vidi tavasszal is érezze a kettős terhelést.

2018.11.11 12:28:14

Labdarúgó NB I DOROS LÁSZLÓ

Ismét botlott az európai kupamérkőzés után a bajnok, most Mezőkövesden hagyta ott mindhárom pontot.

2018.11.10 22:59:52

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.11.10 14:04:45

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Sorozatban harmadszor is megverte odahaza a Haladás a Fradit, Rózsa Dániel ihletett formában védett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS