Honvéd: Az is lehet, hogy én egy transzvesztita lány vagyok – Hemingway

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.15. 22:50
George F. Hemingway, a Budapest Honvéd FC tulajdonosa tizenkét éve mindig azt mondja, ha megfelelő ajánlat érkezik, eladja a klubot. Eddig azonban senki sem jelentkezett, így nem igazak azok a hírek, amelyek erről szóltak, nyilatkozta a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában.

„2006-ban vettem meg a Honvédot, hat hónappal később, amikor a patkányokat kiüldöztem a stadionból és újjáépítettem, megkérdezték, eladnám-e a Honvédot. Azt mondtam akkor, és azóta mindig: igen, ha megfelelő ajánlat érkezik. De tizenkét év alatt nem érkezett ilyen” – nyilatkozta Hemingway.„2006-ban vettem meg a Honvédot, hat hónappal később, amikor a patkányokat kiüldöztem a stadionból és újjáépítettem, megkérdezték, eladnám-e a Honvédot. Azt mondtam akkor, és azóta mindig: igen, ha megfelelő ajánlat érkezik. De tizenkét év alatt nem érkezett ilyen” – nyilatkozta Hemingway.

Azt mondta, nem hallott ezzel kapcsolatban pletykát, de „a legmegbízhatóbb orákulumban, a Nemzeti Sportban körülbelül két hete olvastam, hogy eladtam a Honvédot.”

Arra a felvetésre, hogy esetleg valóban van vevő, de még nem jelentkezett, az üzletember így reagált: „Az is lehet, hogy én egy transzvesztita lány vagyok. De nem valószínű.”

Elmondta, a Honvéd az egyetlen klub, amely az amerikai könyvelési sztenderd szerint rentábilis, és profitot termelt a legutóbbi három évben. „Hogy az első és a második évben mennyit, azt nem tudom. De 2017-ben körülbelül 100 millió forint volt a profit, és tízmillió mínuszban voltam a futballakadémián. Szóval 90 millió volt a haszon.”

Megerősítette, hogy ő a stadionépítés nagy támogatója, szeptember-októberben megkezdődik az építkezés Kispesten is, és biztos abban, hogy az új létesítmény csodálatos lesz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik