Honvéd: aláírt Kispestre a visszatérő olasz csatár – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.25. 15:57
null
Lanzafame visszatért (Fotó: NS-archív)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy Davide Lanzafame három évre aláírt a klubhoz. A kispesti alakulat csütörtök délután közölte a csatár érkezését, amelyről elsőként a Nemzeti Sport Online számolt be.

A 29 éves olasz csatár szerdán már orvosi vizsgálaton vett részt a kispestieknél, igaz, közben befutott egy ajánlat a Baritól is érte, ám a Honvédhoz írt alá.

„Nem kis áldozatot hoztunk, hogy Davide Lanzafamét ismét a Honvéd játékosaként üdvözölhessük. Az új hároméves szerződés remélhetőleg az első lépés abba az irányba, hogy fiatal akadémista játékosaink két-három magyar vagy külföldi sztárral kiegészítve azt a teljesítményt nyújtsák csapatunkkal, amit szurkolóink megérdemelnek. Előbb-utóbb talán egy-egy szponzor is ráébred arra, hogy érdemes egy olyan csapatot szponzorálni, amely nem csak karácsonykor küld egy üdvözlőlapot, hanem egész évi munkájával, eredménnyel, és a labdarúgás iránti alázatával köszöni meg a támogatást. De a mai nap legyen a gondtalan öröm és remény napja, amikor kedves légiósunk visszatér. Nemcsak én és szakmai stábunk, de minden játékosunk is örül ennek a nagyszerű fejleménynek” – mondta George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a kispesti klub hivatalos honlapjának.

„A sajtóból értesültem a hírről, amely szerint Davide újra piros-feketébe öltözik. Nagyon örülök, hogy újra csapattársak leszünk, nagyon jó játékosnak tartom. A bronzérmes csapat egyik, ha nem a legjobb labdarúgója volt. Remélem, ugyanazt a teljesítményt nyújtja majd, mint annak idején és akkor az eredmények sem maradnak el” – így Hidi Patrik, a kispestiek csapatkapitánya.

„Tudjuk, hogy még valami hiányzik a csapatunkból. Remélem, Davide hozza a még hiányzó alkotórészt. Amikor Hemingway Úrral egyeztettünk Lanzafame szerződtetéséről, mindketten úgy gondoltuk, hogy ezzel nem csak az eredményességet javítjuk, de szurkolóinknak is kedvébe járunk” – mondta a csapat vezetőedzője, Marco Rossi.

Információink szerint nem ingyen érkezik a támadó,a Honvéd fizet érte a Novarának.Az üzlet létrehozásában a klub korábbi nemzetközi igazgatója,Fabio Cordella is segédkezett a piros-feketéknek.

Lanzafame 2013 januárjában érkezett kölcsönbe a Honvédhoz, fél szezont játszott az NB I-ben, tíz mérkőzésen öt gólt szerzett és öt gólpasszt adott, majd a Perugiánál futballozott, mielőtt a Novarához igazolt át.

Lanzafamét Matteo Materazzi játékosügynök és az olasz Oscar Soccer Agency (ügynök: Stefano Curzio, ügyvédek: Gennaro Leuzzi, Cosimo Prete) képviseli.

A csapat az új játékost hétfő reggel sajtótájékoztató keretében mutatja be a Hooters étteremben.

Lanzafame újra piros-feketébe öltözik (Fotó: honvedfc.hu)
Lanzafame újra piros-feketébe öltözik (Fotó: honvedfc.hu)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik