Honvéd: aláírt a korábbi válogatott játékos – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.12. 08:01
null
Laczkó Zsolt tavasszal a kispestiek játékosa lesz (Fotó: honvedfc.hu)
A labdarúgó NB I-ben második helyen telelő Budapest Honvéd hivatalos honlapján bejelentette Laczkó Zsolt érkezését. A 22-szeres válogatott játékos fél évre kölcsönbe érkezik a Pakstól. Az idény végén a kispesti klubnak opciós joga van megvásárolni Laczkó játékjogát.

 

„Szükség volt a védelem erősítésre, a Paksról érkező Laczkó Zsolttal a hátsó alakzat is komplettebb lett” – nyilatkozta a Bp. Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi a Nemzeti Sportnak.

A 30 esztendős futballista – aki balhátvédként és balszélsőként is bevethető – tavaly nyáron szerződött Paksra, ahol az ősszel tizenegy NB I-es bajnokin csupán 374 percet töltött a pályán (négyszer volt kezdő), illetve egy Magyar Kupa-találkozón játszott.

Laczkó Zsolt a Honvéd első téli szerzeménye. A szegedi születésű játékos Magyarországon profiként korábban a Ferencvárosban, a Vasasban, a DVSC-ben, a Kecskeméti TE-ben és a Békéscsabában is szerepelt, külföldön pedig az Olympiakosz, a Levadiakosz, a Leicester City, a Sampdoria, a Vicenza és a Padova futballistája volt.

Laczkó 2013 szeptemberében húzta magára legutóbb a címeres mezt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: Laczkó Zsolt (Paks)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Villám Balázs (ZTE, próbajáték)
Távozók: Botka Endre (Ferencváros), Nagy Sándor (ukrajnai, szabadon igazolható, lejárt a szerződése), Prosser Dániel (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Gazdag Dániel (Videoton), Hidi Patrik (Puskás Akadémia; Messina – Olaszország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik