Honvéd: a „védelem jolly jokere” 2018-ig aláírt a kispestiekhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.16. 12:53
Baráth Botond, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd védője 2018. december 31-ig meghosszabbította szerződését a kispestiekkel. A kispesti klub ennek örömére felidézte a játékos „felejthetetlen megmozdulásait”.

„A nagy bedobásairól is ismertté vált labdarúgó a védelem jolly jokere, belső, jobb és bal oldali védőként is kimagasló teljesítményt képes nyújtani – írja a honvedfc.hu. – Nemcsak a földön nyújt megbízható teljesítményt, a legtöbb fejpárbajt is megnyeri. Az ellenfél kapuja előtt sem jön zavarba, legutóbb például a Békéscsaba ellen a 91. percben fejjel szerzett győztes gólt.”„A nagy bedobásairól is ismertté vált labdarúgó a védelem jolly jokere, belső, jobb és bal oldali védőként is kimagasló teljesítményt képes nyújtani – írja a honvedfc.hu. – Nemcsak a földön nyújt megbízható teljesítményt, a legtöbb fejpárbajt is megnyeri. Az ellenfél kapuja előtt sem jön zavarba, legutóbb például a Békéscsaba ellen a 91. percben fejjel szerzett győztes gólt.”

Könnyelműséggel nem vádolható, mégis olyan látványos megoldásokra képes, amelyek tapsra ragadtatják a közönséget. Emlékezetes megoldásai közé tartozik, amikor labda kihozatalnál egymás után kétszer is esernyőcsellel csapta be a rátámadó ellenfelet. Egy másik felejthetetlen megmozdulása volt, amikor az Üllői úton Somália gólba tartó lövését, az elcsúszott védő fejjel állította meg gólvonal előtt, ráadásul később még egy kötényt is adott a dél-amerikainak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik