Honvéd: a nagyváradi védő is a csapattal készül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.06. 18:18
Korábban már jeleztük, hogy Lőrincz Norbert személyében nagyváradi védőt igazolhat a Honvéd. Megtudtuk, hogy a balhátvéd már a kispestiekkel is készül.

A Honvéd korábban Sváb Dánielről és a kongói Dark Kadima Kabanguról adott tájékoztatást, hogy próbajátékon vesznek részt a kispesti csapatnál, de az FC Bihor játékosa, Lőrincz Norbert is hétfő óta tesztelésen szerepel.

A Svábhoz hasonlóan balhátvéd Lőrinczcel kapcsolatban a digi24.ro arról írt, hogy engedélyt kért a távozásra nagyváradi klubjától, és közel áll a megegyezéshez a kispestiekkel. A 21 éves, 181 cm magas védő öt mérkőzésen lépett pályára a román másodosztályban a transfermarkt.de adatai szerint.

Az FC Bihorból korábban már szerződtetett játékost a Honvéd, a kárpátaljai Nagy Sándor írt alá a piros-feketékhez.

Lőrincz, a másik két említett próbajátékossal együtt továbbra is Marco Rossi vezetőedző csapatával készül.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Eppel Márton (Dunaújváros – csak a nyáron csatlakozik a kerethez), Nagy Sándor (ukrajnai, legutóbb FC Bihor Oradea – Románia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Lukács Dániel (profi szerződést kapott)
Kiszemeltek: Dark Kadima Kabangu (kongói, próbajáték), Lőrincz Norbert (FC Bihor Oradea – Románia, próbajáték), Sváb Dániel (Szigetszentmiklós, próbajáték), Máté János (Mezőkövesd), Wittrédi Dávid (Kozármisleny)
Távozók: Délczeg Gergely (Kisvárda), Fejes János (érdeklődnek iránta: Gyirmót), Ihrig-Farkas Sebestyén, Szemerédi Norbert
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik