Honvéd: a kupában menetelő NB III-as csapatból jöhet erősítés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.28. 08:25
null
Wittrédi (kékben) a Magyar Kupában remekelt a Honvéd ellen (Fotó: MTI)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata az NB III-ban szereplő Kozármisleny középpályásával, Wittrédi Dáviddal erősíthet a téli átigazolási időszakban.

Az NB III Közép-csoportjában szereplő együttes játékosa kétszer is beköszönt a Budapest Honvédnak a Magyar Kupa negyedik fordulójában, így főszerepet vállalt abban, hogy a kozármislenyiek kiütötték Marco Rossi együttesét. A Nemzeti Sport információi szerint a fővárosiak szívesen látnák soraikban a korábban a Pécsi MFC-ben és a Debrecenben is szereplő labdarúgót.

„Igen, a Honvéd szeretné szerződtetni az egyik legjobb játékosunkat, Wittrédi Dávidot – ismerte el a megkeresést Németh Zsolt, az éllovas mislenyiek vezetőedzője. – Dávid korrekt módon viselkedett, hiszen miután megkereste a Honvéd, nekem szólt először, hogy érdeklődnek iránta. Egyelőre nincs döntés az ügyben. Szakmai szempontból teljes mértékben érthető lenne a távozása, hiszen visszatérhetne az NB I-be. Nagy csapás érne minket, ha Dávid elhagyná a csapatot, távozása esetén szeretnénk pótolni, hiszen továbbra is a feljutás a célunk."

Wittrédi Dávid megállapodása a nyárig szól, s úgy tudjuk, már kapott ajánlatot a kispesti klubtól – hogy elfogadja-e, hamarosan kiderül.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Lukács Dániel (profi szerződést kapott)
Kiszemeltek: Wittrédi Dávid (Kozármisleny)
Távozók: Fejes János (érdeklődnek iránta: Gyirmót), Ihrig-Farkas Sebestyén, Szemerédi Norbert
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik