Honvéd: a Galatasaray vinné az U-válogatott középpályást

Vágólapra másolva!
2013.12.11. 16:17
null
Vécsei Bálintot a héten a Galatasaray teszteli (Fotó: Szabó Miklós, archív)
A korábbi sajtóhíreket érdeklődésünkre a Budapest Honvéd is megerősítette: a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray érdeklődik Vécsei Bálint iránt. A Bajnokok Ligájában szereplő együttes januárban szerződtetné a 20 éves futballistát, aki péntekig próbajátékon szerepel a Galatánál.

 

A Galatasaray komoly érdeklődést mutat Vécsei Bálint iránt. A Honvéd érdeklődésünkre megerősítette: a középpályás az NB I szünete miatt jelenleg Isztambulban tartózkodik, és péntekig próbajátékon szerepel a Roberto Mancini által irányított török csapatnál.

Vécsei a 2013–2014-es szezonban 16 NB I-es bajnokin lépett pályára, két góllal és egy gólpasszal segítette a Honvédot, amely a 9. helyről várhatja a bajnokság tavaszi folytatását. A 20 esztendős középpályás szerződése 2016 nyarán jár le a kispesti együttesnél.

A Galatasaray szerdán legyőzte a Juventust a Bajnokok Ligájában, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. Az isztambuli együttes 14 forduló után a negyedik a török bajnokságban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Sergiu Moga (román, ?), Souleymane Tandia (szenegáli, ?), Emanuele Testardi (olasz, Sampdoria – Olaszország, kölcsönből vissza), Vécsei Bálint (Galatasaray?)
Kiszemeltek: Jusszef Abdel-Atej (egyiptomi, Vecsés)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik