Honvéd: a Bobál ikrek Manchesterben szerepelnek próbajátékon

Vágólapra másolva!
2012.04.16. 07:44
null
Bobál Gergely az U17-es válogatottban hívta fel magára a figyelmet – manchesteri utat ért számára <br />(fotó: Németh Ferenc)
Címkék
A Honvéd labdarúgócsapatának ifi gólvágója, Bobál Gergely, valamint testvére, a középső hátvéd Bobál Dávid vasárnap este elutazott a Manchester Cityhez, hogy az angolok U19-es együttesénél vegyen részt próbajátékon (megjegyzendő: az ikrek még csak 16 esztendősek).

 

„Óriási lehetőséget kaptunk – mondta még az elutazás előtt Bobál Gergely. – Hétfőn már edzésen kell jelentkeznünk, és remélem, helytállunk. Az angolok a három héttel korábban zajló U17-es Európa-bajnoki selejtező elitkörében figyeltek fel ránk.”

Az egy hete véget érő Puskás–Suzuki-kupán Bobál Gergely három mérkőzésen hét (!) gólt szerzett – a Videoton-Puskás Akadémia elleni döntőben (7–0) négyet –, ráadásul ballábas, ami ritka kincs a világ futballjában.

„Szombatig maradunk, addig próbáljuk letenni a névjegyünket Dáviddal – folytatta Bobál Gergely. – Továbbra is amondó vagyok, hogy nem szabad átlépni a lépcsőfokokat, megerősített ebbéli hitemben, hogy szerdán és csütörtökön a Budapest Honvéd felnőttei között edzhettem összesen háromszor, és bizony rettentően elfáradtam… Ha nem sikerül az angliai próbajáték, nem leszek elkenődve, de ez olyan lehetőség, amelyet hiba lenne elszalasztani.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik