Hamarosan megnevezik a gyanúsítottakat

Vágólapra másolva!
2010.02.18. 08:02
null
A legújabb fejlemény: öt MK- és egy bajnoki mérkőzésnél is jelzett az UEFA rendszere (képünk illusztráció)
Noha nagy titokban dolgozik a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), egyre előrébb tart a december vége óta folyó nyomozás. A hivatal munkatársai napi kapcsolatban állnak a bochumi ügyészséggel, és heti rendszerességgel értekeznek az MLSZ illetékeseivel. Egyelőre a tanúk meghallgatása folyik – ám hamarosan gyanúsítottjai is lehetnek a vesztegetési ügynek!

A csend sokszor sokkal többet mond mindenfajta fecsegésnél.

Míg a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) beidézi a tanúkat – az utánpótlás-válogatott tagjai közül Pintér Ádám, Présinger Ádám, valamint Somodi Bence már elmondta, amit tudott az ügyről –, biztosan lesznek olyanok is, akiket hívatlanul lepnek meg a nyomozók.

Úgy tudjuk, majd mindegyik csapatból szerepelnek nevek azon a listán, amelyet a Bochumból, valamint az MLSZ-től kapott információk és az eddigi tanúvallomások alapján állítottak össze a magyar nyomozók.

A szakemberek sem lehetnek teljesen nyugodtak: a hatóság hamarosan a magyar mezőnyben dolgozó vagy korábban idehaza munkát vállaló edzőket, sőt klubvezetőket is meghallgat – kérdés persze, hogy tanúként avagy gyanúsítottként...

A Nemzeti Sport megtudta, hogy újabb mérkőzések eredménye vált gyanússá és hozható összefüggésbe az egész Európát behálózó csalássorozattal. Lapunk információi szerint az UEFA monitoringrendszere öt Magyar Kupa- és egy bajnoki találkozó kapcsán jelzett a szokásostól eltérő fogadásokat.

A TELJES CIKKET – AMELYBŐL AZ IS KIDERÜL, HOGY MELY MÉRKŐZÉSEKRŐL VAN SZÓ – A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN OLVASHATJÁK EL.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik