HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.01.12 11:52 Frissítve: 2014.01.03 01:18

Halmosi engedett a Haladásnak, de egy feltétele még van

Halmosi Péter elfogadta a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás ajánlatát, de egy a nyilvánosság előtt fel nem fedett feltétele van az aláírásért cserébe – adta hírül a Haladás honlapja.

Halmosi Péter egy lépéssel közelebb került a Haladáshoz (Fotó: Tumbász Hédi, archív)

 

„Csak, hogy mindenki tisztán lásson, foglaljuk össze, ami eddig történt – idézi a honlap az angol Hull Citytől hazatérő játékost. – A klub és mi is elmondtuk, mi lenne a feltétele annak, hogy Szombathelyen folytassam. Volt köztük különbség. Vasárnapig vártuk, mit lép a Haladás. Aztán jött a telefon, eredeti ajánlatukat tudják tartani. Megálltak az egyeztetések. Tegnap reggel azonban úgy döntöttem, engedek, és elfogadom, amit ajánlottak: igent mondtam. A szerződést azonban még nem írtam alá, hiszen van egy „apróbb” dolog, amelyet rendezni kellene felém. Azt gondolom, azok után, hogy mindenben engedtem, változtatás nélkül elfogadtam a csapat ajánlatát, megérdemlek annyit, hogy ezt az ügyet rendezzük. Most várok. Ígéretet kaptam rá, hogy a héten megoldódik az ügy. Ha ez megvan, abban a pillanatban aláírom a szerződésem.”

Halmosi 2007-ben szerződött Angliába, ahol előbb a Plymouth Argyle, majd a Hull City alkalmazottja volt. Utóbbi a napokban bontotta fel az idényben egyáltalán nem szerepeltetett magyar játékos szerződését.

A játékos a Haladás honlapjának megerősítette, hogy a Blackpool ajánlata komoly; az angol élvonalbeli csapat menedzsere Ian Holloway, aki az első edzője volt Angliában, a Plymouthnál, és aki azt mondta róla, a legprofibb játékos, akivel eddig dolgozott. Arra a kérdésre, hogy a Premier League-ben mennyivel kereshetne többet, mint a Haladásnál, a játékos azt mondta: minimum tizenötször.

 

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.

2019.03.16 23:22:29

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu