Haladás–FTC: újabb közlemény a megszakadt közvetítésről

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.07.20. 06:33
A vasárnapi Haladás–Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzés élő közvetítése a Magyar Telekomnál bekövetkezett hiba miatt szakadt meg – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vasárnapról hétfőre virradóra az MTI-vel.

Az ügyben egy közleményt már korábban is kiadó MTVA újabb tájékoztatása szerint a Magyar Telekomtól rendelték meg a mérkőzés kép- és hangközvetítésének szolgáltatását, amelyet a vállalat a szolgáltatási területen bekövetkezett hiba miatt nem tudott biztosítani.Az ügyben egy közleményt már korábban is kiadó MTVA újabb tájékoztatása szerint a Magyar Telekomtól rendelték meg a mérkőzés kép- és hangközvetítésének szolgáltatását, amelyet a vállalat a szolgáltatási területen bekövetkezett hiba miatt nem tudott biztosítani.

Mint írják, a szolgáltató hivatalos tájékoztatása a konkrét műszaki hibával kapcsolatban még nem érkezett meg az MTVA-hoz.

Az MTVA korábban jelezte, hogy az FTC által 2–0-ra megnyert mérkőzés második találatát, amelyet Stanislav Sesták szerzett a 95. percben, a későbbiek folyamán láthatják a nézők az M4 Sporton. A Haladás–FTC meccs ismétlése – amelyben a teljes találkozót levetítik – ma 22 órakor lesz látható a csatornán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik