Haladás: szerződtethetik az olasz támadót; stadionavató a Lazio ellen?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.08. 11:02
A tuttomercatoweb.com információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás szerződtetheti a próbajátékon lévő Lazio-támadót, Antonio Rozzit.

Antonio Rozzi a Lazio szerződtetett futballistája, de klubja többször is kölcsönadta – a 2013–2014-es idényben például a Real Madrid B-csapatánál, a Real Castillában szerepelt, míg legutóbb az olasz harmadosztályú Lupa Romában, amelyben (2016 őszén) 10 bajnokin játszott, gólt nem szerzett.Antonio Rozzi a Lazio szerződtetett futballistája, de klubja többször is kölcsönadta – a 2013–2014-es idényben például a Real Madrid B-csapatánál, a Real Castillában szerepelt, míg legutóbb az olasz harmadosztályú Lupa Romában, amelyben (2016 őszén) 10 bajnokin játszott, gólt nem szerzett.

Pályafutása során a csatár három olasz első osztályú bajnokin és egy Olasz Kupa-meccsen, valamint 15 második ligás találkozón lépett pályára (utóbbiakon egy gólt szerzett). Jelenlegi szerződése még egy évig köti őt a római együtteshez, amely nem ragaszkodik túlságosan a játékoshoz.

Rozzi hétfő óta szerepel próbajátékon a Haladásnál, amely a tuttomercatoweb.com szerint elégedett vele, így jó esély van rá, hogy szerződtetik.

Az olasz lap kiemeli, hogy a két klub kapcsolata tovább javulhat a következő hónapokban: a Haladás ugyanis az októberi stadionavatójára a római együttest kérte fel ellenfélnek.

Ami még a Haladást illeti, Rozzi mellett még egy próbajátékost tesztel a klub, a 22 esztendős Oleh Majikot. Az ukrán támadó legutóbb hazája másodosztályában, a Cserkaszkij Dnyiprónál futballozott, amelynek színeiben 80 bajnokin két gólt szerzett. Az április óta szabadon igazolható Majik összesen 11 alkalommal szerepelt az ukrán utánpótlás-válogatottakban, s a Sopron elleni felkészülési mérkőzésen már „élesben” is megnézhette őt Mészöly Géza vezetőedző.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők: Miroszlav Grumics (szerb-magyar, Kozármisleny), Németh Milán (Soproni VSE), Pinte Patrik (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia), Simon Ádám (Videoton, legutóbb kölcsönben Gyirmót FC Győr, ?), Tóth Benjamin (SV Austria, Salzburg – Ausztria), Tóth Dávid (Soproni VSE)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Leandro Martínez (olasz-argentin, MTK Budapest), Medgyes Zoltán (Dorog), Petró Balázs (Budaörs), Tóth Martin (Dorog), Török Milán (Szolnok, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Oleh Majik (ukrán, Cserkaszkij Dnyipro – Ukrajna, szabadon igazolható, próbajáték), Antonio Rozzi (olasz, Lazio – Olaszország, legutóbb kölcsönben Lupa Roma – Olaszország, próbajáték)
Távozók: Gajdos Zsolt (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Hidvégi Sándor (szabadon igazolható), Iszlai Bence (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: DVSC, Újpest, Vasas), Molnár Márk (Soproni VSE), Nagy Patrik (soproni kölcsön után Gyirmót), Sjoerd Overgoor (holland, szabadon igazolható), Szasa Popin (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Angyal Zsolt
(zalaegerszegi kölcsön után Soproni VSE), Fehér Zoltán (Soproni VSE), Garda Géza (Soproni VSE), Gyürki Gergő (Soproni VSE), Soós Bence (Soproni VSE), Szellák Soma (Soproni VSE), Tóth Martin (Soproni VSE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Ezequiel Calvente (spanyol, Békéscsaba)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik