Haladás: szerződést bontottak az olasz-argentin csatárral

Vágólapra másolva!
2017.12.16. 12:39
Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a klub hivatalos oldalának beszélt a téli tervekről, emellett elárulta, hogy Leandro Martínezzel közös megegyezéssel szerződést bontottak.

„A felkészülést január kilencedikén kezdi a csapat, tizedikén és tizenegyedikén terheléses orvosi vizsgálat vár a gárdára. Január végére tíznapos törökországi edzőtábort tervezünk, ahol három meccset is játszunk, idehaza pedig ötször lépünk pályára, megmérkőzünk például a szlovén Mariborral és Lendvával, valamint az osztrák Wiener Neustadttal. Egy játékosunk távozott, Leandro Martínezzel közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Vélhetően lesznek követői, ugyanakkor várhatóak új futballisták is. Minden szekcióba, a védelembe, a középpályára és a támadósorba is szeretnénk igazolni” – mondta Tóth Miklós.„A felkészülést január kilencedikén kezdi a csapat, tizedikén és tizenegyedikén terheléses orvosi vizsgálat vár a gárdára. Január végére tíznapos törökországi edzőtábort tervezünk, ahol három meccset is játszunk, idehaza pedig ötször lépünk pályára, megmérkőzünk például a szlovén Mariborral és Lendvával, valamint az osztrák Wiener Neustadttal. Egy játékosunk távozott, Leandro Martínezzel közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Vélhetően lesznek követői, ugyanakkor várhatóak új futballisták is. Minden szekcióba, a védelembe, a középpályára és a támadósorba is szeretnénk igazolni” – mondta Tóth Miklós.

Leandro Antonio Martínez 2013-ban került Magyarországra, és azóta több klubban is szerepelt. Először a Honvédban játszott, majd átigazolt a Győri ETO-hoz, és onnan került 2015 februárjában a Haladáshoz. A szombathelyiek 2016 nyarán kölcsönadták az olasz harmadosztályban szereplő Lucchesének, majd januárban visszatért Magyarországra, és szintén kölcsönbe az MTK-hoz került. A fővárosi együttestől nyáron tért vissza a Haladáshoz, és bár felvetődött a távozása, végül maradt. Az ősszel öt bajnokin és két Magyar Kupa-mérkőzésen kapott lehetőséget, gólt nem szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Leandro Martínez (olasz-argentin, szerződést bontott)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Karol Mészáros (DVSC, ?)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik