HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.16 12:39 Frissítve: 2017.12.16 13:01

Haladás: szerződést bontottak az olasz-argentin csatárral

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a klub hivatalos oldalának beszélt a téli tervekről, emellett elárulta, hogy Leandro Martínezzel közös megegyezéssel szerződést bontottak.

HIRDETÉS

 

„A felkészülést január kilencedikén kezdi a csapat, tizedikén és tizenegyedikén terheléses orvosi vizsgálat vár a gárdára. Január végére tíznapos törökországi edzőtábort tervezünk, ahol három meccset is játszunk, idehaza pedig ötször lépünk pályára, megmérkőzünk például a szlovén Mariborral és Lendvával, valamint az osztrák Wiener Neustadttal. Egy játékosunk távozott, Leandro Martínezzel közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Vélhetően lesznek követői, ugyanakkor várhatóak új futballisták is. Minden szekcióba, a védelembe, a középpályára és a támadósorba is szeretnénk igazolni” – mondta Tóth Miklós.

Leandro Antonio Martínez 2013-ban került Magyarországra, és azóta több klubban is szerepelt. Először a Honvédban játszott, majd átigazolt a Győri ETO-hoz, és onnan került 2015 februárjában a Haladáshoz. A szombathelyiek 2016 nyarán kölcsönadták az olasz harmadosztályban szereplő Lucchesének, majd januárban visszatért Magyarországra, és szintén kölcsönbe az MTK-hoz került. A fővárosi együttestől nyáron tért vissza a Haladáshoz, és bár felvetődött a távozása, végül maradt. Az ősszel öt bajnokin és két Magyar Kupa-mérkőzésen kapott lehetőséget, gólt nem szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Leandro Martínez (olasz-argentin, szerződést bontott)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Karol Mészáros (DVSC, ?)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.19 09:04:33

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Litauszkinak is meg kell küzdenie a helyéért. De nincs ezzel gond ,szerencsére az a fajta játékos, aki sosem adja fel.”

2018.10.16 09:33:28

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A Fradi olasz csatára nagyon élvezi a közös munkát Szerhij Rebrovval.

2018.10.15 23:45:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.10.09 09:32:40

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sorozatban másodszor lett a forduló legjobbja a ferencvárosi Lanzafame – „legek”.

HIRDETÉS
HIRDETÉS