Haladás: Radóért írásos ajánlat jött, nem játszik a Pécs ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.15. 11:50
null
Radó Andrásért írásos ajánlatot tett egy magyar klub (Fotó: Korponai Tamás, archív)
Írásos ajánlat érkezett Radó Andrásért, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás támadójáért. A korosztályos válogatott játékosért egy magyar klub jelentkezett be, de az érdeklődő fél kiléte és az ajánlat összege nem publikus – írja a klub hivatalos honlapja.

 

A megkereséstől független, hogy Radó – a DVTK ellen elveszített találkozó után – kihagyja a PMFC elleni bajnokit is, a fiatal támadó ugyanis térdsérüléssel bajlódik, nem edzett a héten, ám reményei szerint hétfőn már bekapcsolódhat a csapat felkészülésébe – számolt be róla a vaol.hu, a klub hivatalos honlapja.

AZ ALPOLGÁRMESTER SZERINT TÖBB A TITOKZATOSSÁG ROCCHIÉK KÖRÜL
Az önkormányzat egyelőre nem adta áldását a korábbi laziós duó átigazolására.

A külföldi egyesületekkel is szóba hozott Radó mellett Fehér Zoltán sem léphet pályára a Pécs elleni szombathelyi mérkőzésen, Iszlai Bence ellenben ismét Artner Tamás vezetőedző rendelkezésére áll.

„A PMFC ugyanaz a csapat, mint tavaly, teljesen együtt maradt a keret. Az előző szezonban nagyon jó gárda volt, amely gyorsan és dinamikusan futballozott, és a bajnokságban is jól szerepelt – nyilatkozta a haladasfc.nyugat.hu-nak a szakember. – Megtévesztő lehet, hogy a pécsiek a három meccsen mindössze két pontot szereztek, szerintem ennél ők lényegesen jobbak. Arra kell készülnünk, hogy energikus csapattal fogunk találkozni, nehéz összecsapásra számítok. A játékosaimtól egyértelműen azt várom, hogy nyerjük meg a mérkőzést. Nagyon fontos számunkra most ez a hazai találkozó, hiszen nagyon jó lenne, ha négy mérkőzés után hat ponttal tudnánk rajtolni. Viszont nagyon nehéz dolgunk lesz, mert Fehér Zoltánra és Radó Andrásra sem számíthatok sérülés miatt. Iszlai Bence felépült, ő már hadra fogható lesz. A múlt idénybeli alapcsapatunkból két-három játékos fog játszani a hétvégi mérkőzésen, de meg kell oldanunk a feladatot.”

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem sok magyar csapat lenne képes kivásárolni Radót a szerződéséből, de a Videoton köztük lehet, amelynek vezetőedzője, Joan Carrillo csütörtökön az egyik közösségi portálon elárulta, hogy jól cselező, mozgékony csatárt keresnek.

Az NB I negyedik fordulójában rendezendő Haladás–PMFC összecsapás vasárnap 18.30 órakor kezdődik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag(Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Gyurján Bence (?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Jagodics Márk (Ajka után kölcsönbe?), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Szalim Arras (algériai, legutóbb Csengtu Tiancseng – Kína), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna), Tommaso Rocchi (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország), Emílson Cribari (brazil, legutóbb Rangers – Skócia)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik