Haladás: Nem bánom, hogy ezt az évet még itt töltöm - Radó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.12. 11:49
Radó András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás 20 éves támadója szerint jó tavaszi szereplés esetén biztosan lesz továbblépési lehetősége, így nem bánja, hogy nyáron a Videoton, majd a fehérorosz Dinamo Minszk ajánlata után sem váltott csapatot.

„A nyáron volt arról szó, hogy a Vidibe igazolok, de aztán hamar egyértelművé vált, ezt az évet még a Haladásban töltöm. Nem bánom, hogy így alakult, minként az sem, hogy a fehérorosz Dinamo Minszk ajánlatára nemet mondtam” – nyilatkozta Radó András a haladas.hu-nak.Radó András a haladas.hu-nak.

„Ha a tavasszal rúgok hét-nyolc gólt, és emellett jól is játszom, biztosan lesz lehetőségem a továbblépésre. Most az foglalkoztat, hogy az MTK elleni bajnoki rajtig a lehető legjobb állapotba hozzam magam, és bár ez az időszak nekem sem a kedvencem, az edzések mellett különmunkát is végzek, igyekszem megerősíteni magam. Nagy megtiszteltetésként élem meg, hogy Pintér Attila szövetségi kapitány számított rám a hét eleji összetartáson, alig várom, hogy a jövő héten is mehessek. Legutóbb négyen képviseltük a Haladást, ez azért jelzi, hogy az ősszel valamit jól csináltunk” – zárta szavait a fiatal Radó András.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik