Haladás: Nálam nem feltétlenül Szűcs Lajos a legjobb - Rózsa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.09. 17:17
Rózsa Dániel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás saját nevelésű kapusa bár önkritikus magával szemben, úgy érzi, az őszi és a tavaszi szezonja is jól sikerült.

„Nem tudok különbséget tenni az őszi és a tavaszi szezonom között, mindkettőt nagy hiba nélkül tudtam le. Mondom ezt úgy, hogy magammal szemben roppant kritikus vagyok. Kisebb-nagyobb hibák mindig vannak, ha gól lesz belőle, nagyobb, ha nem, kisebb a baki. Meccset befolyásoló hibám viszont nem volt az elmúlt idényben. Arra is büszke vagyok, hogy a második legkevesebb gólt kaptuk. Ehhez persze nagyban hozzájárult az előttem futballozó védelem, no és a csapat együttes védekezése – egy-két meccs kivételével – is rendben volt” – nyilatkozta Rózsa Dániel a haladas.hu-nak.Rózsa Dániel a haladas.hu-nak.

A Nemzeti Sport osztályzatai alapján a pápai Szűcs Lajos után a Szombathelyi Haladás kapusa, Rózsa Dániel lett az élvonal második legjobb hálóőre 2012–2013-as idényben.

„Örülök az elismerésnek, én is hasonlóan éreztem, nem ment rosszul a védés. Mondjuk nálam nem feltétlenül Szűcs az első, jól védett a kispesti Kemenes Szabolcs, az MTK-s Hegedűs Lajos és a tavasszal a kecskeméti Antal Botond is” – értékelt a szombathelyiek 28 éves saját nevelésű kapusa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik