Haladás: még egy magyar Lengyelországban? – csábítják a szélsőt

Vágólapra másolva!
2016.01.12. 15:31
A lengyel Przeglad Sportowy információi szerint az élvonal 14. helyén álló Slask Wroclaw labdarúgócsapata szerződtetné Gosztonyi Andrást, a Szombathelyi Haladás U20-as vb-bronzérmes támadó középpályását.

A 25 éves Gosztonyi az őszi idényben tizenöt bajnokin és három kupamérkőzésen kapott lehetőséget a Haladásban, gólt nem szerzett. A Nemzeti Sport információi szerint a Haladás engedélyt adott a játékosnak tárgyalások folytatására, így Gosztonyi végül el sem utazott a csapattal a horvátországi edzőtáborba – ezt a szombathelyi klub hivatalos honlapja megerősítette.

A játékos képviselője, Pataky Tibor a Przeglad Sportowy érdeklődésére elmondta, hogy „konkrét lengyelországi ajánlat” futott be Gosztonyiért, ám nem nevesítette az érdeklődőt. Úgy tudjuk, Gosztonyinak Ausztriából és Belgiumból is vannak még ajánlatai.

Mivel Gosztonyi András élő szerződéssel rendelkezik, a kérőknek ki kellene vásárolni a Haladástól. A Slask nem tartozik a lengyel élvonal gazdag klubjai közé – lehet, ez közrejátszott abban, hogy nem tudta megszerezni korábban a szintén kiszemelt Pátkai Mátét és Kleinheisler Lászlót. A Przeglad Sportowy úgy tudja, Gosztonyi este már orvosi vizsgálaton vehet részt a Slasknál.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gyürki Gergő (Pénzügyőr)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Bolla Gergő, Füleki Márk, Kiss Bence, Kiss Tamás
Kiszemeltek:
Holman Dávid (FTC), Joan Jaramillo (kolumbiai, klub nélküli, legutóbb Boyacá Chicó – Kolumbia), Mihajlo Savanovic (bosnyák, Borac Banja Luka – Bosznia-Hercegovina, szabadon igazolható)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Gosztonyi András (Slask Wroclaw – Lengyelország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik