Haladás: Leandro Martínez Olaszországba igazolhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 10:07
A Haladás labdarúgócsapata hivatalos honlapján erősítette meg a Leandro Martínez lehetséges távozásáról szóló híreket, míg Tóth Miklós ügyvezető arról számolt be a Nemzeti Sport Online-nak, hogy több játékost is kölcsönadtak.

A 26 éves, argentin-olasz Leandro Martínez az előző bajnokságban 10 alkalommal kezdőként, hétszer csereként kapott lehetőséget, egy gólt szerzett. Sokat volt sérült, így Mészöly Géza tavasszal már kevésbé számíthatott a támadóra. Martínez iránt olasz klubok érdeklődnek, ha összejön az üzlet, a csatár egy évig kölcsönben külföldön futballozik – írja a haladas.hu.Leandro Martínez az előző bajnokságban 10 alkalommal kezdőként, hétszer csereként kapott lehetőséget, egy gólt szerzett. Sokat volt sérült, így Mészöly Géza tavasszal már kevésbé számíthatott a támadóra. Martínez iránt olasz klubok érdeklődnek, ha összejön az üzlet, a csatár egy évig kölcsönben külföldön futballozik – írja a haladas.hu.

Tóth Miklós ügyvezető a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, Martínez már el is utazott Olaszországba tárgyalni. A sportvezető azt is elmondta, hogy a legutóbb Sopronban szereplő Grabant Bencét és Grabant Pétert kölcsönadták az NB II-ben újonc Dorognak, ahogy Medgyes Pétert is.

Távozhat még Szasa Popin (úgy tudjuk, a Sopron és a Nyíregyháza érdeklődik), Gyurján Bence és Török Milán is, míg a sérülés után lábadozó Dudás Ádám Szombathelyen edz, de egyelőre nincs szerződése, akkor hosszabbíthat, ha vállalni tudja a játékot.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Sjoerd Ars (holland, NAC Breda – Hollandia), Lévai Gergő (Eberau – Ausztria), Sjoerd Overgoor (holland, SC Cambuur – Hollandia), Polgár Kristóf (Liverpool – Anglia)
Kölcsönbe érkezők: Ezequiel Calvente Criado (spanyol, Békéscsaba)
Kölcsönből visszatérők:
Grabant Bence (Sopron, ?), Grabant Péter (Sopron, ?), Hegedűs János (Budaörs), Jancsó András (Sopron, ?), Rácz Barnabás (Sopron, ?), Tóth Martin (Sopron, ?), Török Milán (Sárvár, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Rácz Barnabás, Szőke Dániel, Tóth Máté
Kiszemeltek:

Távozók: Ante Batarelo (lejárt a szerződése), Ugrai Roland (DVTK), Thomas Wils (Lierse – Belgium)
Kölcsönbe távozók: Devecseri Szilárd (ismét Mezőkövesd), Gyürki Gergő (Sopron), Nagy Patrik (Sopron), Tihanyi Olivér (Kisvárda)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Dudás Ádám, Medgyes Zoltán (Sopron), Szasa Popin (szerb, Sopron), Gyurján Bence, Leandro Martínez (argentin-olasz, érdeklődnek iránta: Olaszország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik