Haladás: Király júliusban ellenfélként térhet vissza a Rohonci útra

Vágólapra másolva!
2012.05.31. 16:24
Címkék
Lassan körvonalazódik a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapatának felkészülési programja, amelyben több neves csapattal is összemérhetik erejüket Halmosi Péterék, így júliusban akár Király Gábor együttese, az 1860 München is érkezhet a Rohonci útra.

Tóth Miklós ügyvezetőtő a haladas.hu-nak elmondta, többek között orosz csapatok – Metallurg Donyeck, FK Rosztov, Metallurg Zaporozsije – ellen mérkőzhet meg a Haladás, az egyeztetések még zajlanak. Rajtuk kívül július 26-án vagy 27-én az ausztriai Söchauban, az osztrák Sturm Graz-cal csaphat össze a gárda.haladas.hu-nak elmondta, többek között orosz csapatok – Metallurg Donyeck, FK Rosztov, Metallurg Zaporozsije – ellen mérkőzhet meg a Haladás, az egyeztetések még zajlanak. Rajtuk kívül július 26-án vagy 27-én az ausztriai Söchauban, az osztrák Sturm Graz-cal csaphat össze a gárda.

Előtte július 22-én Király Gábor együttese, a Bundesliga II-ben szereplő 1860 München érkezhet Szombathelyre. A FSV Mainz elleni meccs a tervek szerint augusztus 1-jén lenne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik