HIRDETÉS
HIRDETÉS
CS. A. 2017.05.31 11:29 Frissítve: 2017.06.07 00:52

Haladás: két távozás biztossá vált, Iszlait is elvinnék

Biztossá vált, hogy Hidvégi Sándor és Gajdos Zsolt távozik a Haladástól – mondta a Nemzeti Sportnak Tóth Miklós, a szombathelyi NB I-es labdarúgócsapat ügyvezető igazgatója.

HIRDETÉS

 

Tóth Miklós hozzátette: Iszlai Bencének is lejár a megállapodása a nyáron, vele még tárgyalnak. Úgy tudni, a középpályást a DVSC és az Újpest is szeretné megszerezni.

„Jó néhány fiatalt sikerült Mészöly Gézának beépítenie a csapatba, amiben nem pusztán a vezetőedzőnek, hanem az akadémiánknak is jelentős szerepe van – fogalmazott az ügyvezető igazgató. – Örömteli, hogy Jancsó András, Rácz Barnabás, Tóth Máté és Kiss Bence is egyre több szerepet kap, sőt az ősszel a Felcsútra távozó Hegedűs János is rendszeresen játszott. Örülnék, ha a következő szezonban is stabil, jó csapatunk lenne.”

Mint korábban beszámoltunk róla, a belga hátvéd Stef Wilsszel, valamint Halmosi Péterrel szerződést hosszabbított a klub.NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Angyal Zsolt (ZTE), Fehér Zoltán (Sopron, ?), Gyürki Gergő (Sopron, ?), Leandro Antonio Martínez (olasz-argentin, MTK), Medgyes Zoltán (Dorog, ?), Nagy Patrik (Sopron), Petró Balázs (Budaörs, ?), Szellák Soma (Sopron, ?), Tóth Martin (Dorog), Török Milán (Szolnok, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Ezequiel Calvente (spanyol, szabadon igazolható), Gajdos Zsolt (?), Hidvégi Sándor (?), Sjoerd Overgoor (holland, szabadon igazolható)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Iszlai Bence (DVSC, Újpest)

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.17 00:18:15

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ma 15 esztendeje, 2003. június 17-én 58 éves korában halt meg a legendás televíziós sportriporter, Knézy Jenő.

2018.06.16 10:25:45

Labdarúgó NB I SZÖVEG: PIETSCH TIBOR, FOTÓ: TÖRÖK ATTILA

„Kipihentem magam, feltöltődtem. Indulnék már a csatába! Május elsején volt egy éve, hogy eljöttem Mezőkövesdről.”

2018.06.12 16:01:54

Labdarúgó NB I P. K.

Íme, olvasóink válogatottja, őket is a Honvéd olasz csatárának játéka győzte meg leginkább.

2018.06.12 22:30:41

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL Ő az, aki a mintegy harminc esztendő alatt Magyarországon megforduló sok-sok megélhetési légiós kevés ellenpontjának egyikeként tényleg hasznára van nemcsak klubjának, hanem egész labdarúgásunknak.

2018.06.07 09:38:09

Labdarúgó NB I MAROSI GERGELY, PÓR KÁROLY

Ferencvárosi „vereségrekord” • Aranyérmes légiós testvérpárok • Boldogító igen és kiesés.

HIRDETÉS
HIRDETÉS