CS. A. 2017.05.31 11:29 Frissítve: 2017.06.07 00:52

Haladás: két távozás biztossá vált, Iszlait is elvinnék

Biztossá vált, hogy Hidvégi Sándor és Gajdos Zsolt távozik a Haladástól – mondta a Nemzeti Sportnak Tóth Miklós, a szombathelyi NB I-es labdarúgócsapat ügyvezető igazgatója.

 

Tóth Miklós hozzátette: Iszlai Bencének is lejár a megállapodása a nyáron, vele még tárgyalnak. Úgy tudni, a középpályást a DVSC és az Újpest is szeretné megszerezni.

„Jó néhány fiatalt sikerült Mészöly Gézának beépítenie a csapatba, amiben nem pusztán a vezetőedzőnek, hanem az akadémiánknak is jelentős szerepe van – fogalmazott az ügyvezető igazgató. – Örömteli, hogy Jancsó András, Rácz Barnabás, Tóth Máté és Kiss Bence is egyre több szerepet kap, sőt az ősszel a Felcsútra távozó Hegedűs János is rendszeresen játszott. Örülnék, ha a következő szezonban is stabil, jó csapatunk lenne.”

Mint korábban beszámoltunk róla, a belga hátvéd Stef Wilsszel, valamint Halmosi Péterrel szerződést hosszabbított a klub.NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Angyal Zsolt (ZTE), Fehér Zoltán (Sopron, ?), Gyürki Gergő (Sopron, ?), Leandro Antonio Martínez (olasz-argentin, MTK), Medgyes Zoltán (Dorog, ?), Nagy Patrik (Sopron), Petró Balázs (Budaörs, ?), Szellák Soma (Sopron, ?), Tóth Martin (Dorog), Török Milán (Szolnok, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Ezequiel Calvente (spanyol, szabadon igazolható), Gajdos Zsolt (?), Hidvégi Sándor (?), Sjoerd Overgoor (holland, szabadon igazolható)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Iszlai Bence (DVSC, Újpest)

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.17 12:51:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A zöld-fehérek hazai pályán már három góllal vezettek a Domzale ellen, de a végén kétszer is betaláltak a szlovénok.

2018.02.17 00:18:27

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Ereje teljében lévő jó külföldi játékos nem szerződik hozzánk.

2018.02.15 08:37:15

Labdarúgó NB I BORSI GERGELY

„Mi is beszéltünk már róla, hogy jó úton járunk, s ha így folytatjuk, meglesz az eredménye.”

2018.02.14 23:07:20

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. A futball, mint valami irányjelző bója a tengeren, mutatta neki az idő múlását. Nem úgy gondolt vissza a fiatalságára, hogy családi események, születésnapok jutottak eszébe, hanem a világbajnokságok kapcsán, például ahogy Farkas Jancsi kapásgólt lő a braziloknak…

2018.02.10 13:40:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Koch és Varga Roland bombagóljára a 2016-os Eb-finálét eldöntő csatár felelt.