Haladás: Kenesei Krisztián biztosan távozik Szombathelyről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.20. 17:17
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Haladás és Kenesei Krisztián között nem vezettek eredményre a hosszabbításról szóló tárgyalások, így jó esély van arra, hogy a 36 éves csatár távozik Szombathelyről. Kenesei ma a Nemzeti Sportnak megerősítette, biztosan elhagyja a vasiakat.

Kenesei Krisztián öt éve, 2008-ban szerződött a Haladáshoz, de a most befejeződött szezonban különböző okok miatt – sérülések is hátráltatták és ősszel volt egy nézeteltérése is Artner Tamás vezetőedzővel – csak 13 meccsen lépett pályára. A szombathelyi vezetők ennek ellenére egyeztettek a hosszabbításról a 36 éves csatárral, de nem tudtak megegyezni.

Kenesei a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, biztosan távozik a klubtól, de még nem tervezi a visszavonulást, szeretne továbbra is az NB I-ben futballozni.

A játékos nyilatkozatát a Nemzeti Sport pénteki számában olvashatja!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Predrag Bosnjak (szerb, Veszprém), Skriba Máté (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Búrány Zoltán (?), Czafit Richárd (? – kölcsönbe), Gőcze Gergő (Pécsi MFC), Kenesei Krisztián (?), Kulcsár Kornél (? –kölcsönbe), Rózsa Dániel (DVTK?), Rajos Gábor (?), Simon Ádám (Palermo – olasz, kölcsönből vissza?), Simon András (Győri ETO, kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek: Horváth Zsolt (Pécsi MFC), Melczer Vilmos (Siófok), Pál Szabolcs (Siófok), Takács Tamás (Szigetszentmiklósi TK), Vadnai Dániel (MTK)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik