Haladás: Hidvégi aláírt; már nem lesznek érkezők, vagy mégis…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.24. 00:42
Egy évre a Haladáshoz szerződött a legutóbb Szigetszentmiklóson futballozó Hidvégi Sándor – írja a haladas.hu.

„Komoly első osztályú rutinnal rendelkező futballistát igazoltunk, erről a próbajátékon is meggyőződhettünk. Elsősorban bal oldali védőt kerestünk, de Hidvégi bal belső védőt is tud játszani. Hozzáteszem: elégedettek vagyunk balhátvédünkkel, Bosnjak Predraggal, de egyrészt hamarosan jönnek a Magyar Kupa-meccsek, másrészt az egészséges versenyhelyzet a csapat javát szolgálja. Habár Hidvégi erőállapota egyelőre nem az igazi, a háromhetes bajnoki szünet remek alkalom, hogy felépítsük. Nem valószínű, hogy lesz még érkezőnk, bár sosem lehet tudni. Ugyanakkor Fehér Zoltánt, Katona Mátét és Szasa Popint szeretnénk kölcsönadni” – mondta Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője.

A Budapesten született Hidvégi pályafutása során a Rákosszentmihály, a Győri ETO, a Soroksár, a Jászberény, az MTK, a Videoton, a ZTE, az FTC és a Dunaújváros együttesében is futballozott, legutóbb az NB II-től búcsúzó Szigetszentmiklósban szerepelt.

Két hete megírtuk, hogy a védőgondokkal küzdő Haladás próbajátékra hívta Hidvégit, aki jó benyomást tett Mészöly Gézára, de a játékos sorsa csak most dőlt el.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Sjoerd Ars (holland, NAC Breda – Hollandia), Hidvégi Sándor (Szigetszentmiklós), Lévai Gergő (Eberau – Ausztria), Sjoerd Overgoor (holland, SC Cambuur – Hollandia), Polgár Kristóf (Liverpool – Anglia), Szellák Soma (Dunaújváros)
Kölcsönbe érkezők: Ezequiel Calvente Criado (spanyol, Békéscsaba)
Kölcsönből visszatérők:
Hegedűs János (Budaörs), Jancsó András (Sopron), Rácz Barnabás (Sopron), Tóth Martin (Sopron)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szőke Dániel, Tóth Máté
Kiszemeltek:

Távozók:
Ante Batarelo (horvát, szabadon igazolható), Ugrai Roland (DVTK), Thomas Wils (belga, Lierse SK – Belgium)
Kölcsönbe távozók: Grabant Bence (Soproni kölcsön után Dorog), Grabant Péter (Soproni kölcsön után Dorog), Devecseri Szilárd (ismét Mezőkövesd), Gyürki Gergő (Soproni VSE), Leandro Martínez (olasz-argentin, Lucchese – Olaszország), Medgyes Zoltán (Dorog), Nagy Patrik (Soproni VSE), Szellák Soma (Soproni VSE), Tihanyi Olivér (Soproni kölcsön után Kisvárda), Török Milán (sárvári kölcsön után Szolnok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Dudás Ádám, Fehér Zoltán, Katona Máté, Szasa Popin (szerb, Sopron, Nyíregyháza)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik