Haladás: Halmosi Péter marad Szombathelyen - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.25. 10:48
Hosszas egyeztetések után eldőlt, hogy a 34 éves Halmosi Péter a következő szezonban is a Haladás labdarúgója marad – adta hírül a klub hivatalos honlapja.  

„Megegyezett a Haladás és Halmosi Péter, a 35-szörös válogatott középpályás további két plusz egy évig a Rohonci úton futballozik" – írja a Szombathelyi Haladás hivatalos honlapja.

„Halmosi Péter szerződése június 30-án lejár, és bár többször is tárgyaltak a feltételekről, eddig nem sikerült megegyezniük a feleknek a folytatásról. Nos, mint azt Tóth Miklós ügyvezető igazgatótól megtudtuk, mindez már múlt idő, a klubnak és középpályásnak sikerült dűlőre jutnia, így Halmosi hamarosan aláírja kettő plusz egy évre szóló kontraktusát" – tette hozzá a honlap.

Halmosi 2011 januárjában tért végleg haza, Szombathelyre az angol Hull Citytől. Azóta meghatározó játékosa a Haladásnak, a legutóbbi szezonban 25 meccsen hat gólt szerzett, másik hatot pedig előkészített.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Jagodics Márk (Ajka – kölcsönből vissza?), Kulcsár Kornél (Lombard Pápa – kölcsönből vissza?), Novák Csanád (Győri ETO)
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag(Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Gyurján Bence (DVSC ?), Halmai Ramon (MTK?), Halmosi Péter (?), Hrepka Ádám (?), Jagodics Márk (kölcsönbe?), Nagy I Gábor (Újpest), Radó András (Ferencváros ?), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza?), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Balajti Ádám (DVSC-Teva), Novák Csanád (Győri ETO), Szilágyi Loránd (romániai, ASA Targu Mures – Románia), Takács Péter (Mezőkövesd-Zsóry)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik