Haladás: Dvorschák és Gyűrű aláírt, Radó hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.14. 10:54
null
Radó szerződést hosszabbított a Haladással (Fotó: Török Attila, archív)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján közölte, hogy Dvorschák Gábor és Gyűrű László is aláírt a klubhoz a pénteki sajtótájékoztatón, míg Radó András, Németh Márió és Medgyes Zoltán szerződést hosszabbított. Hrepka Ádámnak ajánlatot tettek a szombathelyiek.

 

 

 

„Péntek délelőtt a Haladás két új játékosa, a belső védő Dvorschák Gábor és a kapus Gyűrű László is aláírta az új szerződését. Előbbi 2015. június 30-ig, utóbbi pedig egy plusz egy évre igazolt Szombathelyre. Rajtuk kívül egy-egy esztendővel, azaz 2016. december 31-ig meghosszabbította a kontraktusát Radó András, Németh Márió és Medgyes Zoltán" – írja a haladas.hu.

„Tavaly év végén megsérült Mursits Roland, és mivel nyáron elment Gőcze Gergő, mindenképpen szükségünk volt egy második számú kapusra. A döntést egyértelműen Jakab Csaba kapusedzőre bíztuk. Szerencsére elég hamar megtaláltuk Gyűrű Lacit, akit örömmel fogadtunk. Fiatal, győri nevelésű játékos, aki megfordult Sopronban és Szlovákiában is. A másik sarkalatos pont a belső védő posztja volt, mivel korábban csak Guzmics, Fehér és Devecseri állt rendelkezésünkre, ráadásul közülük Ricsi jövője még mindig nem dőlt el, nyáron le is jár a szerződése. Remélem, hogy Dvorschák személyében rátaláltunk a megfelelő megoldásra. Kivittük őt a törökországi edzőtáborba, ahol emberileg és szakmailag is meggyőzött minket" – idézi a haladasfc.nyugat.hu Artner Tamás vezetőedzőt.

Tóth Miklós ügyvezető megerősítette, hogy Németh Márió iránt konkrét ajánlatot kapott a klub, de a tulajdonosok és a játékos közös döntése volt, hogy marad Szombathelyen.

Bejelentették továbbá, hogy ajánlatot tettek Hrepka Ádámnak, és az Izraelből hazatérő támadótól a hét végéig várnak választ a szombathelyiek. Korábban hírt adtunk róla, hogy a csatár nem zárkózik el a Haladás ajánlata elől, így elképzelhető, hogy a tavaszt Artner Tamás csapatánál kezdi.

„Nagy öröm, hogy ilyen szép számmal vagyunk az asztalnál. Lehetnénk még többen is, és bízom benne, hogy hamarosan tarthatunk még egy sajtótájékoztatót, hiszen folyamatosan tárgyalunk a futballistákkal. Mindenképp azon leszünk, hogy együtt tartsuk a csapatot. Ezen kívül próbálunk igazolni új játékost is, Hrepka Ádám képben van, a menedzsere azt mondta, a hét végéig eldöntik, milyen választ adnak. Bízom benne, hogy hétfőn ezzel kapcsolatban is pozitív bejelentést fogunk tudni tenni" – mondta Illés Béla a volt MTK-játékosról.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Dvorschák Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Carl Zeiss Jena – Németország), Gyűrű László (szabadon igazolható, legutóbb Nagymegyer – MSK Vel'ky Meder – Szlovákia)
Távozott/távozhat: Andorka Péter (Gyirmót FC Győr), Czafit Richárd (körmendi kölcsön után Balatonfüred – kölcsönbe), Jagodics Bence (Lombard Pápa), Kulcsár Kornél (zalaegerszegi kölcsön után Lombard Pápa – kölcsönbe), Németh Márió (Diósgyőri VTK?), Rajos Gábor (FC Ajka)
Kiszemeltek: Hrepka Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Bnei Jehuda – Izrael)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik