Haladás: Ciprusról szerződtettek korábbi korosztályos válogatott kapust

Vágólapra másolva!
2010.12.25. 17:14
Címkék
Ciprusról szerződtetett magyar kapust a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata – írja az egyik regionális portál, a vasnepe.hu.

A Haladás vasárnap Pécsett, az V. Arany Ászok teremlabdarúgó-tornán lép pályára. A pécsi tornán mutatkozik be a csapatban az elsõ téli szerzemény, Totka Dániel. A 23 éves, 193 centiméter magas kapus Újpesten nevelkedett, szerepelt a korosztályos válogatottakban, az elmúlt években Svájcban és Cipruson futballozott, legutóbb a ciprusi második vonalban szereplő APEP kapusa volt.

„Jó felépítésű, jó képességű futballistát igazoltunk, nem baj, ha versenyhelyzet alakul ki kapusposzton” – mondta Aczél Zoltán vezetőedző.

A Dárdai Pál által szervezett hagyományos karácsonyi tornán a Haladás mellett három NB II-es gárda, a Kozármisleny, a REAC, a házigazda PMFC, valamint a Dárdai Pál barátait, többek között Bódog Tamást, Bodor Boldizsárt, Fehér Csabát, Egressy Gábort, Rajczi Pétert felvonultató Lancast All Star szerepel.

A Lauber Dezsõ sportcsarnokban a csapatok palánkkal körülvett pályán 2x12 perces meccseket játszanak, 5x2-es kapukra támadnak. Körmérkõzés után a két legjobb együttes játssza a finálét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik