Haladás: Alcibiade, Mancini és Nagy Patrik is a csapattal kezd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.03. 22:06
null
Alcibiade (balra) Kispestről Szombathelyre tart – Rocchival és Mancinivel alakul az olasz trió (Fotó: haladas.hu)
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának hivatalos honlapja bejelentette, hogy Raffaele Alcibiade, Andrea Mancini és Nagy Patrik is hétfőn már a zöld-fehérekkel kezdi a felkészülést.

Hétfőn kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra az NB I 15. helyén telelő Szombathelyi Haladás, és három új játékos is a kerettel gyakorol már január 5-én. A Bp. Honvéd olasz védője, Raffaele Alcibiade, a kispestiektől ősszel távozó, szabadon igazolható Andrea Mancini, valamint a legutóbb a német negyedik ligában, a SV Seligenporten csapatában szereplő Nagy Patrik már Szentes Lázár irányításával gyakorol hétfőtől – adta hírül a haladas.hu. Vélhetően mindhárman Szombathelyen folytatják pályafutásukat.

Alcibiade az őszi szezonban tizenhárom bajnokin kapott lehetőséget a Honvédban, egy gólt szerzett, de az utolsó három fordulóban eltiltás miatt nem szerepelt, korábban már beszámoltunk róla, hogy maga kérte szerződése felbontását, és Szombathelyre tart. Információink szerint kölcsönbe érkezik Szombathelyre, és a Haladásnak opciós joga lesz a megvásárlására a szezon végén.

Andrea Mancini két bajnokin kapott lehetőséget, október végén szerződést bontottak vele. A Haladásnál – mint azt a Nemzeti Sport Online december közepén jelezte – már hetekkel ezelőtt felmerült a szerződtetése. A Kecskemétről Németországba igazolt Nagy Patrik tizennégy bajnokin egy gólt szerzett a regionalligás SV Seligenporten színeiben az ősszel.

A legutóbb kölcsönben az NB III-as Veszprémnél szereplő Skriba Máté ugyanakkor Zalaegerszegen folytathatja: a ZTE FC bejelentette, hogy a Haladás 22 esztendős támadó középpályása a zalai klubbal kezdi meg a tavaszi felkészülést.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp Honvéd), Laurentiu Branescu (román, a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdona), Andrea Mancini (olasz, Bp. Honvéd, szabadon igazolható), Nagy Patrik (SV Seligenporten – német)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Gyűrű László (lejár a szerződése), Radó András (érdeklődnek iránta: külföld), Skriba Máté (Veszprém után ZTE?)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik