Haladás: Aczél Zoltán beperelte a klubot működtető kft.-t

Vágólapra másolva!
2012.01.07. 15:51
null
Aczél Zoltán (a bal oldalon) jogi útra terelte menesztését (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
A haladas.hu információi szerint a szombathelyi labdarúgócsapat korábbi vezetőedzője, Aczél Zoltán beperelte a Haladást. Tóth Miklós ügyvezető igazgató a hivatalos honlap kérdésére megerősítette az értesülést.

Tértivényes, a Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft. nevére szóló levelet kézbesített péntek kora délután a Rohonci útra a postás. Miután a klubnál felnyitották a borítékot, némi meglepetéssel konstatálták, hogy a több oldalnyi levélben a csapat volt trénere, a fogadási ügyek kapcsán meggyanúsított, a Magyar Labdarúgó-szövetség által az edzői szakmától eltiltott Aczél Zoltán beperelte a klubot.

„Helyesek az információi, megerősíthetem, Aczél Zoltán a munkaügyi bíróságon valóban beperelte a Haladást” – felelte a haladas.hu érdeklődésére Tóth Miklós, a klub ügyvezetője.

„A levél tartalmáról természetesen azonnal tájékoztattam a tulajdonosokat és az ügyvédünket is. Azt, hogy milyen indokkal perelt Aczél, és mik a szándékai, nem szeretném elárulni, az ügyről ennél többet nem is kívánok mondani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik